Az oldal menüje
 
Az év weboldala - 2013


Photoshop leírások

Ikonbázis
Galéria
 

 
Címkék

A blogban leggyakrabban használt címkék

 

Neko


 

2007. 08. 10 Péntek
...................................
Coppermine galéria készítése: ma megírtam ehhez a tutorialt. Itt találod a leírást hozzá. Itt pedig megnézheted a galériámat. LindaDesign Gallery. A G-portal-os segítségekben a galériánál meg tudjátok nézni, hogy mennyit készítettem már el. Az összes linket egy külön modulba szedtem :)


2008. 02. 08 Péntek
.................................                                                  
Mai friss:
 Még mindig nincs az oldalon semmi friss, mert le vagyok maradva a rendelésekkel és a hétvégén ezt szeretném bepótolni. Annyi, hogy készítek egy modult, ahova írjatok nekem tippeket, hogy mit frissítsek még, mert én már kifogytam az öteletekből :(
És a LEGFONTOSABB: mától nem lehet itt semmit rendelni!!!!!!!!!! Elegem van abból, hogy követelőztök, egyfojtában és, ha mondjuk 2 napon belül nem kapod meg a galériát, akkor szerinted tuti leléptem a kredittel, amikor ez még nem történt meg. Köszönöm, hogy ilyen kedvesek vagytok velem, és csak követelőzni és csúnyán beszélni tudtok a Chat - ben. Akkor tőlem még is mit vártok? Hogy én majd kedves leszek? (tisztelet a kivételnek). Szerintem ez két oldalú dolog elvileg. Ahogy ti elvárjátok, hogy kedves legyek, én is elvárom, hogy kedvesek legyetek.

 
2008. 02. 03 Vasárnap
.................................                                                  
Mai friss:
Feltettem a G-Portál - os segítségekben a CSS kódok részletes leírását. Jó ha elolvassátok, így saját magatok fogjátok tudni a kódokat egy kicsit átírni és így szebbé tenni oldalaitokat :) A Galáriába is töltöttel fel képeket. Igaz, most háttérképeket tettem fel. Méghozzá: Mozilla Firefox; Windows Vista és Windows XP háttereket keresgettem a neten :) A Galériák a rendelőknek meg folyamatosan készülnek. Legyetek türelemmel. Válaszoltam a kérdéseitekre is. És igen: még mindig ez a design van az oldalon és ez is marad tavaszig. Ha nem tetszik, hát ez van. Nem az a cél egy oldalon, hogy hetente legyen design csere. A cél a szép dizi és a jó tartalom. Egy szép dizit én sokáig el tudok viselni és ha nekem tetszik a dizi, nem cserélem le azért, mert TE már unod. Majd, ha én megunom, akkor lecserélem. Ne hogy már a látoható irányítsa azt, hogy mikor legyen új dizi?????? Elég gáz, amikor valaki megszokja végre az egyik dizit és akkor hirtelen másik  van és mindent újra meg kell szokni, és megkeresni, hogy mi hol van. Nem ez a legfontosabb a számomra.


2008. 01. 27 Vasárnap
.................................                                                  
Mai friss:
 Most még gyűjtögetem a frisseket, amit fel fogok tenni pár nap múlva az oldalra. Lesz benne pár CSS kód leírása, mert ahogy észrevettem eléggé elterjedt a GP - n a CSS kód használata, és gondoltam le fogom írni kicsit bővebben, hogy mi micsoda :)
A galériákat, akik rendeltek holnap kezdem el készíteni, mert nem igazán volt mostanában időm rá. Aki már rég elküldte a kreditet, de még nem kapott galériát, az is megkapja lassan. Csak ami kis időm volt, azt a TITANIC - os oldalamon töltöttem, mert azt is kell néha frissíteni. De már elnyerte TÖKÉLETES alakját :) További szép napot.


2008. 01. 23 Szerda
.................................                                                  
Mai friss:
 Ma is pár kódot tettem fel az oldalra és leírtam, hogy mi is az a FAVICON. Az új modulok címei és elérhetőségei: GP - s segítségekben: Mi a Favicon?; Favicon generálása; Affiliates csere legördülő menüben; Kódok - Képeffektek: Vizszíntesen futó dobozka képekkel; Kódok - JavaScriptek: Online látogatók; Kódok kipróbálásának kódja; Filmek az oldaladra; STB. És válaszoltam a kérdésekre is.


2008. 01. 19 Szombat
.................................                                                  
Mai friss:
 A mai friss elég sok mindenből áll. Írtam pár leírást a GP - s segítségekben. Például: Kód beillesztése az új egyszerű modulba; Linkelt kép körüli kék keret eltűntetése; Alsó görgetősáv eltűntetése; és a legfontosabb: Coppermine galériákhoz pár leírás, ha valahol megakadtál. És sokan kérdeztétek, hogy lehet olyan linkeffekt, hogy ha ráviszed az egeret egy képre, akkor egy másik kép jelenik meg. Ez a kód délután már fent lesz. És az Átlátszó Vendégkönyv kódja is fent van az oldalon. Estefelére még egy csomó új kép is kerül a Galériába és a KÓDOK is frissült. Pl.: hullóeffekt, javascripts, stb. És a megrendelt galériák és készülöben vannak.


2008. 01. 12 Szombat
.................................                                                  
Mai friss:
 Elég régen nem frissítettem már. Bocsánatot is kérek. Ma sem igazán lett friss, mert éppen egy csomó kódot próbáltam volna feltenni nektek, de valahogy nem sikerül. Amióta új a szövegszerkesztő még nem tudtam kódot beilleszteni és ez nagyon elszomorít. Tudom, hogy kell, mert a Webmester leírta, de egyszerűen nem jó. Nem lehet rendesen megcsinálni. Azt hiszem írok a Webmesternek, hogy találjanak ki valamit ez ügyben, mert így nem lesz jó. Elvégre ez egy Kódos oldal vagy mi. Cserében ma készítek új design szetteket és azt estefelé vagy holnap felteszem az oldalra. És persze megcsinálom a galériarendeléseket is. Nem tudom, így év elején mi van, de nagyon sokan kértek tőlem galériát. Ennek örülök. Ja, neked még nincs galériád? Akkor rendelj tőlem. :) Most megyek és válaszolok a kérdéseitekre és talán még a Tutorialos oldalamnak is készítek új dizit. Kellemes hétvégét mindenkinek.


2007. 12. 31 Hétfő
.................................                                                  
Mai friss:
 Elkészült az új design az oldalra. Ez marad egészen tavaszig. Nem fogom olyan sűrűn cserélgetni. Nem is lenne rá időm, mert elég sokan rendeltek galériákat és azok fontosabbak :) Készítettem 8 darab új Adobe Photoshop CS2 magyar tutorialokat. Sokan szerettétek volna már tudni, hogy lehet pl. Photoshop - pal glitteres feliratot készíteni. Hát én most leírtam ide nektek. Ízelítő ezen kívül: Animált banner készítése, Retusás, Kijelöléstípusok,  Szem átszínezése, Színezések Ps - ben, stb. Itt megtalálhatóak a leírások: www.lindadesign.gportal.hu Olvass és tanulj :) És a legfontosabb: B. U. É. K!!!


2007. 12. 29 Kedd
.................................                                                  
Mai friss:
 mostanában azzal töltöm az időmet, hogy Coppermine galériákat készítek rendelésre. Így év vége felé elég sokan kérik, ami jó :) lindadesign1@gmail.com. A G-portal - os segítségekben meg is nézhetitek az összes eddig készített galériámat. Az újak is fent vannak. A Design szettek - ben készítettem még 2 darab déli dizit és 16 darab avatart. És Barbi és készítette nektek egy dizit, és a másik Barbi pedig 3 fejlécet készített el. Hamarosan újabb kódokat teszek fel az oldalra. Érdemes lesz szétnézni később is.
                                                             

2007. 12. 24 Hétfő
.................................                                                  
Mai friss:
 Tegnap elkészítettem még 10 darab téli design szettet, és ma még azt gyorsan feltöltöttem ide. Elég régen készítettem már szetteket. Ja, és mind ingyenes. Tehát ha valamelyik tetszik, akkor vidd nyugodtan magaddal. A tél még végül is eltart egy darabig :) Annyi az újdonság, hogy van a szetteknek előnézeti képe is. Így láthatod, hogy hogyan is fog kinézni az oldaladon. Be is teszek ide pár képet, és ha tetszik, akkor menj a Design szettek menüpontra és nézd meg a szetteket, és persze vidd is el.
                                   

2007. 12. 23 Vasárnap
.................................                                                  
Mai friss:
 Készítettem pár leírást a G - portal - os segítségekben az Új egyszerű modulhoz. Nagyon hasznos leírások. Azoknak, akik még mindig nem nagyon tudják használni :) A Kellékek - Karácsonyi menübe tettem fel még pár dolgot. Most persze inkább a rendelésekre fordítottam több időt. Megcsináltam a Design - szetteket és egy csomó Coppermine galériát készítettem rendelésre. Ha neked is kellene galéria írj egy e - mail - t és 10 kredit fejében elkészítem neked teljesen EGYEDI stílussal fűszerezve :) Még idén teszek fel az én galériámba pár képet is. És a legfontosabb: minden kedves látogatómnak nagyon kellemes karácsonyi ünnepeket kívánok sok - sok ajándékkal együtt.


2007. 12. 14 Péntek
.................................                                                  
Mai friss:
 Töltöttem fel a Galériába 90 darab új karácsonyi képeket. Találtam egy csomó szép 3D - s képet is. Külön tettem fel őket. Nagyon szépek. A Generátorokban 21 darab új generátort tettem be. Annyira jók vannak közöttük. :) Kukkancsatok be oda is. A GP - s segítségeket pedig rendbe tettem. Így talán könnyebb az eligazodás. Külön - külön vannak a leírások az új és a régi egyszerű modulhoz is. Én az újat használom ezért minden tapasztalatomat megosztom majd veletek. És közben készítek egy másik oldalt is. Ezt csak úgy hobbiból. A Titanic - ról szól és NEM GP - s oldal. Ha valakit érdelek, akkor itt megnézheti: 
www.titanic-online.extra.hu. Magamnak készítettem ezt az oldalt, mert nagyon imádom a hajót és mindent róla.  


2007. 12. 11 Kedd
.................................                                                  
Mai friss:
 Átalakítottam a G-portal - os segítségeket. Külön fejezeteket készítettem, így sokkal könnyebb a tájékozódás és jobban el is lehet igazodni. Az új egyszerű modul és a régi egyszerű modul is külön van linkelve. Mind a kettőhöz még fogok írni. A címek már megvannak, csak a cikket kell még megírnom. :) És ma még felteszem a galériába az elmaradt képeket is, amik még mindig a képemen vannak. Jó sok van. Napokon belül felkerül a leírás, hogy Photoshop - pal hogy kell galériát készíteni


2007. 12. 09 Vasárnap
.................................                                                  
Mai friss:
 Átírtam az összes modult, amiben az egyszerű modulról van szó, és már minden leírás az új egyszerű modulra vonatkozik. Ha valamit kihagytam, azt légyszi jelezzétek nekem. Készítettem rendelésre 5 db Coppermine galériát és MSN - en segítettem pár emberkének eligazodni egy - két dolgon. A G-portal - os segítségekben van pár új cikk, olvassátok el. Ma még írok pár hasznos dolgot oda :) Bővült még a Karácsonyi menüpont a Kellékek - ben is. Van már egy csomó minden feltöltve.


2007. 12. 07 Péntek
.................................                                                  
Mai friss:
Remélem mindenki észrevette, hogy a G-portal átváltozott. Nekem nagyon teszik az új design-juk. Tök jó az új szövegszerkesztő is az egyszerű modulban. Sokkal több lehetőség rejlik benne, és ami fontos, hogy magyar benne minden és ráadásul már Mozilla Firefox - al is lehet szerkeszteni. Gondolom nem kis munka volt ezt mind megcsinálni. Ennek örömére már el is készült a leírás az új egyszerű modulról. :) A G-portal - os segítségekben olvashattok róla, vagy innen is elérhető. És a többi újdonságról is folyamatosan írom a leírásokat.


2007. 12. 06 Csütörtök
.................................                                                  
Mai friss:
Hozott a Mikulás egy pár frisst mára nektek :) A G-portal-os segítségek menüt frissítettem fel. 18 darab új leírás született. Mindegyik mögött ott van a NEW felirat, hogy melyik a friss, de ide is kiírok pár címet: Híríró a G-portal-ra, Szöveg formázása, Növeld oldalad látogatottságát III, Tippek a több látogatottságod érdekében, Idegen szavak szótára. És még egy csomó új képet tettem fel a Galériába is. Esernyős képeket, Colorfull képeket, szivárványos képeket, nyalókás képeket, portré képeket, stb. KB. egy hete nem frissítettem, úgy hogy most bepótoltam :) Jó böngészést.

2007. 11. 30 Péntek
.................................                                                  
Mai friss:
A tutorialokat frissítettem már pár napja. Feltettem kb. 10 darab új Photoshop CS2 tutorialt az oldalra. Ma meg még 20 darab PhotoFiltre plugint tettem fel. Vigyétek és használjátok őket. Szerintem nagyon jók. Tudtommal PhotoShop és Paint Shop Pro-hoz is jók a pluginok. (Ha nincs PhotoFiltre-d). Azért célszerű PhotoFiltre-hez használni, mert abban úgy sincs olyan sok tudomány, mint pl. egy Photoshop-ban, de így már is ügyesebb lesz a program. Nekem tetszenek a pluginok :) Innen is megnézheted a pluginokat.


2007. 11. 27 Kedd
.................................                                                  
Mai friss:
A tutorialos oldalamnak is készítettem másik dizit. Itt megnézheted. Az is karácsonyi. Már ideje volt, mert azt nem sűrűn szoktam leváltani. Ma felkerül a Photoshop CS2 tutorialokhoz egy pár új tutorial. Sokan kérdeztétek, hogy egy képről hogyan kell a logo-t eltűntetni. Na, ma ezt is megtudjátok. Vagy éppen, hogy kell egy fekete-fehér képet szépen kiszínezni, vagy éppen hogyan kell az arcról a hibás részeket eltűntetni :) Jó dolgok. Gyertek vissza később és megtudjátok. De ha jobb tutorialt tudtok, mint én, akkor küldjétek be erre a címre: lindadesign@gportal.hu Akár 100 kredit is lehet a nyereményed.


2007. 11. 26 Hétfő
.................................                                                  
Mai friss:
Ma igazából csak a galériába tettem fel képeket. Jó sokat :) Vannak téli képek (40 darab) szerintem nagyon szépek, karácsonyi képek (51 darab), színes avatarok (37 darab), sorozatképek (57 darab) stb. A Galériában eddig összesen 1432 darab kép található :) És lecseréltem a design-t, mert már türelmetlenek voltatok. Igazából december elsején alartam lecserélni, de ez a pár nap már nem számít. Csak, hogy tudjátok a következő design január másodikán kerül fel. Az már téli dizi lesz. Már most kész van :)


2007. 11. 16 Péntek
.................................                                                  
Mai friss:
Feltettem 60 darab lineffektet, 37 darab sorelválasztót és egy csomó karácsonyi kelléket a Kellékek-Karácsony menüben. Alulról a 2. aktív menüben vannak. Rendeget minden van már fent. Öltöztesd karácsonyiba oldaladat :) Vannak feliratok, animációk, ikonok, kurzorok, sorelválasztók. Szóval sok minden. Feltettem még öt hasznos leírást a G-portal-os segítségekben. Itt vannak a címek: G-portal-os szavazás készítése, Friss doboz kerettel és képpel, Menü mellé kép, Chat mellé kép, Képes vendégkönyv készítése. Nagyon hasznos dolgok ezek is a portálépítéshez :) És feltettem az összes kódot eddig, amit tőletek kaptam. Köszönöm szépen mindenkinek.


2007. 11. 11 Vasárnap
.................................                                                  
Mai friss:
Feltettem még kettő hasznos leírást a G-portal-os segítségekben. Az egyik, hogy hogyan lehet a kép köré színes kerete tenni, a másik pedig, hogy készíts magadnak egyszerű modullal friss dobozkát. Lehet velem buttont cserélni, hogy te a főoldali jobb oldalra kerülsz. Ha szeretnéd, akkor tedd be IDE a buttonodat, és cserébe tegyél ki te is engem :)Eddig nagyon jó tutorialok jöttek a versenyre. Küldj be te is egyet. 100 kredit szép nyeremény :) Elindítottam egy versenyt Tutorialok írásából. A főnyeremény 100 kredit. 2008. 01. 31 - én zárom majd le a versenyt. Ha érdelek a verseny vagy a 100 kredit, akkor kattincs a képre és olvasd el a részleteket. Szerintem megéri :)


2007. 11. 07 Szerda
.................................                                                  
Mai friss:
Rengeteg friss volt ma. Ki sem fér ide. Úgy, hogy csak a modulokat írom ki, hogy hol vannak frissek. Ott a NEW feliratoknál vannak jelezve a frissek. PL: Kellékek: Videók - Vicces videók; KÓDOK: Szövegdobozok (3 darab), Javascriptek (11 darab), Képeffektek (1 darab), Szövegeffektek (3 darab), Órák; Generátorok (5 darab), G-portal-os segítségek: egyszerű modulnak háttér, menü modul átlátszó, kirakós chat, mozgó menücímek, egyedi háttér honlapodnak.


2007. 11. 03 Szombat
.................................                                                  
Mai friss:
Hát újra van ITT RENDELJ modul. Lehet rendelni ugye galériát, design-t és akár a honlapodat is átalakíthatom, ha akarod :) Aztán elkezdtem feltenni a karácsonyi kellékeket az oldalra. Igaz még csak Karácsonyi visszaszámlálót tettem fel és 42 darab karácsonyi kurzort. Ezeket a Kellékekben találjátok. A kurzorok a Kódokban is ott vannak :)
Lehet, hogy korán kezdem :( Így sajna ötleteket adok pár portálépítő oldalnak, akik az ötleteimet lopkodják. Igen TE :) Na mindegy. Ja és tettem még fel 26 darab Halloween-es kurzort is, csak elfelejtettem eddig kiírni :(


2007. 10. 31 Szerda
.................................                                                  
Mai friss:
Készítettem összesen 10 darab designt személyes oldalra. 6 darab ingyenes van és 4 darab kredites. Ma mást nagyon nem csináltam, mert 5 darab Coppermine galériát készítettem még el rendelésre. Ezzel kapcsolatban: legkésőbb 4 nap múlva a rendeléstől kapod meg a galériát. Válaszoltam a kérdéseitekre is. A galériába tettem fel 188 darab új sorozatképet. És a G-portal-os segítségekben részletesen leírtam, hogy kell a galériának másik stílust tenni és hogyan kell fejlécet cseréni benne. Másra nem is nagyon volt időm, mert pár galériát kellett elkészítenem rendelésre. Készítek majd mostanában pár dizit is személyes oldalra valót. Szeretnél ilyen lejátszót? Nemsokára leírom, hogy is kell :)

 
2007. 10. 29 Hétfő
.................................                                                  
Mai friss:
Feltettem a G-portal-os segítségekbe: Betűtípus méretének megváltoztatása, vagy betűtípus színének megváltoztatása, vagy hogy is lesz átlátszó modulod, mint nekem?? Válasz G-portal-os segítségekben. És leírtam, hogy kell g-portal-os Fórumot készíteni. Meg persze tettem fel a galériába egy csomó képet. Szelektáltam úgy is őket, hogy Piros, Sárga, stb képek. Van még 44 új sorozatkép (ma még teszek fel vagy 150-et) és van 48 új portré kép is. Meg feltettem a tőletek kapott kódokat is.


2007. 10. 27 Szombat
.................................                                                  
Mai friss:
Készítettem összesen 16 darab design szettet. Az összes ingyenes :) Pl: 5 db Orlando Bloom, 3 db Rihanna, 5 db lovas, 2 db High School Musical, 1 db Zac Efron és még 7 darab PNG képet is raktam fel. Ja: a legfontosabbat majdnem elfelejtettem. Van egy új menüpont BARBI KÉSZÍTETTE címmel. Itt Barbi szettjeit lehet elvinni ha tetszik nektek. A Tutorialokban is van új menüpont BEKÜLDÖTT TUTORIALOK címmel. Ha van kedved küld be és kiteszem az oldalra.


2007. 10. 24 Szerda

.................................                                                  
Mai friss: vagy is már pár napja fent áll, de ma írom ki. Mint látható új a dizi :) Persze még itt-ott kell pár javítást végeznem rajta, de a lényeg készen van. Ez marad már egészen addig, míg ünnepire nem cserélem le. Igen meleg színeket választottam, mert utálom az őszt és a hideg színeket is. Ezek sokkal vidámabb színek. A Galériába is tettem fel egy csomó új képet. Pontosan: 85 darab Colorfull képet, 66 darab sorozatképet és 33 darab nyalókás képet. Nagyon más frisst nem is írok. A régieket töröltem. Majd az újak kerülnek ki az oldalra.


Visszaszámlálás indul! A popzene 2018-as évét foglaljuk össze. Dalok, albumok, videoklipek.    *****    STAR STABLE ONLINE - R A J O N G Ó I O L D A L - Daisy Doveer - STAR STABLE ONLINE    *****    Aranysárkányok korának 617-edik esztendejében...    *****    If this is the end in fire we should burn together    *****    Keresett karakterek // Szerepjáték // Csatlakozz // Varázslat és Sárkányvér // Aneliath    *****    snowflakes in the wrong place    *****    ♛ ANELIATH ☉ varázslat és sárkányvér    *****    every monster was a (wo)man first    *****    Fedett lovardák,kör karámok, angol lovas bokszok, gép-takarmány tárolók gyártás,szerelését, építését vállaljuk!    *****    Meditációk az okkult életrõl    *****    SZÉP AJÁNDÉK EGY SZEMÉLYES HOROSZKÓP.SZEREZZ ÖRÖMET SZERETTEIDNEK KARÁCSONYRA,EGY SZEMÉLYISÉG ÉS SORS ANALÍZISSEL!VÁRLAK    *****    MINDIG SZÉP AJÁNDÉK EGY SZEMÉLYES HOROSZKÓP. Szerezz örömet SZERETTEIDNEK Karácsonyra egy tartalmas elemzéssel!    *****    A horoszkóp a lélek tükre, egyszer mindenkinek bele kell néznie. Tegyél egy próbát, én segítek az értelmezésben. Várlak!    *****    Rendelj szeretteidnek, asztrológiai elemzéseket, a 20-25 oldalas születési horoszkóp elõrejelzéssel,nagyon szép ajándék!    *****    Hamarosan, karácsony:rendelj, születési, elõrejelzési, párkapcsolati, fogamzási,hold horoszkópot, biotérképet ajándékba!    *****    szekelyhirdeto    *****    Te mit tennél, hogy a legnagyobb titkod, titok is maradjon?    *****    BLACK FRIDAY AKCIÓ!! Részletek ide kattintva!    *****    READ&SPEAK BLOG-Könyvek,filmek,sorozatok-Read&Speak Blog-rsblog.hu    *****    STARSTABLE Online csatlakozz te is egy remek közösséghez! Daisy BLOG