Az oldal menüje
 
Az év weboldala - 2013


Photoshop leírások

Ikonbázis
Galéria
 

 
Címkék

A blogban leggyakrabban használt címkék

 

Neko

Haladó leírások
Haladó leírások : Pillanatkép készítése honlapodról

Pillanatkép készítése honlapodról


A lényeg: hogyan tudok ilyen képeket készíteni?

  

Leírás itt

Én a FastStone Capture programot használom.
INNEN le lehet tölteni. Lehet, hogy régebbi verzió, de az nem számít.
Ez pedig a honlapja
http://www.faststone.org/FSCaptureDetail.htm

Ha felül, ahol a neve van ráviszed az egeret és nyomva tartod, akkor a képernyőn oda pakolod, ahova akarod.
Ha régebbi a verziód, akkor is ilyesmi lesz, csak esetleg a színe más.
Szóval én ezen csak a 2. ikont szoktam használni.
Kattincs rá és próbáld ki. Piros keretet fogsz látni a körül, amit éppen fényképezel.
Ezzel lehet csak a honlapot, vagy tudod csak a tálcát, vagy éppen a böngésződ felső részét, vagy a képeszerkesztőben egy ablakot, amit megnyitsz, stb.
A másik, amit használok, az a billentyűzeten a Print Screen billenytű. AKkor használd, mikor nyitva van a FastStone Capture progid.
Akkor az egész ablakodat lefényképezi.
Ha a hatodik ikont használod, akkor az az egész oldaladat fényképezi. Próbáld ki.
Ahol van egy kis nyíl. Ha rámész, hogy mentés,akkor a lap aljáig fényképez.

Elrontani nem lehet :) Használd bátran

Még nincs hozzászólás.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak hozzászólást.
 

ANEZKABLOG megnyitotta kapuit, ahol a valódi, õszinte életét, véleményét olvashatjátok el!    *****    Duguláselhárítás Debrecen    *****    Visszaszámlálás indul! A popzene 2018-as évét foglaljuk össze. Dalok, albumok, videoklipek.    *****    STAR STABLE ONLINE - R A J O N G Ó I O L D A L - Daisy Doveer - STAR STABLE ONLINE    *****    Aranysárkányok korának 617-edik esztendejében...    *****    If this is the end in fire we should burn together    *****    Keresett karakterek // Szerepjáték // Csatlakozz // Varázslat és Sárkányvér // Aneliath    *****    snowflakes in the wrong place    *****    ♛ ANELIATH ☉ varázslat és sárkányvér    *****    every monster was a (wo)man first    *****    Fedett lovardák,kör karámok, angol lovas bokszok, gép-takarmány tárolók gyártás,szerelését, építését vállaljuk!    *****    Meditációk az okkult életrõl    *****    SZÉP AJÁNDÉK EGY SZEMÉLYES HOROSZKÓP.SZEREZZ ÖRÖMET SZERETTEIDNEK KARÁCSONYRA,EGY SZEMÉLYISÉG ÉS SORS ANALÍZISSEL!VÁRLAK    *****    MINDIG SZÉP AJÁNDÉK EGY SZEMÉLYES HOROSZKÓP. Szerezz örömet SZERETTEIDNEK Karácsonyra egy tartalmas elemzéssel!    *****    A horoszkóp a lélek tükre, egyszer mindenkinek bele kell néznie. Tegyél egy próbát, én segítek az értelmezésben. Várlak!    *****    Rendelj szeretteidnek, asztrológiai elemzéseket, a 20-25 oldalas születési horoszkóp elõrejelzéssel,nagyon szép ajándék!    *****    Hamarosan, karácsony:rendelj, születési, elõrejelzési, párkapcsolati, fogamzási,hold horoszkópot, biotérképet ajándékba!    *****    szekelyhirdeto    *****    Te mit tennél, hogy a legnagyobb titkod, titok is maradjon?    *****    BLACK FRIDAY AKCIÓ!! Részletek ide kattintva!