Az oldal menüje
 
Az év weboldala - 2013


Photoshop leírások

Ikonbázis
Galéria
 

 
Címkék

A blogban leggyakrabban használt címkék

 

Neko

Haladó leírások
Haladó leírások : Crack-elni / Mi az?

Crack-elni / Mi az?


A crack nem éppen legális dolog. Mondhatjuk úgy is, hogy ILLEGÁLIS.
Arra való, hogy egy demo verziójú programot teljessé tudjál tenni. Mi a demó verzió? Hát ha egy progi pl. csak 30 napos. De van 15 napos, vagy 60, 90 napos is.
Az a lényeg, hogy a crack – kel ezt teljessé lehet tenni, vagy is sosem jár le.
Rengeteg féle crack létezik. Sokféleképpen lehet őket alkalmazni. Van, ahol az exe.file – t kell felül írni, vagy van, ahol a crack egy mini progi és ha elindítod, akkor felül írja neked a demo változatot, stb. Pontosan, hogy melyik milyen crack, azt TE tapasztalod ki, mikor letöltöd a progit + a crack – et.
Ha crack – elsz egy progit általában, amíg nem crack – elted, addig a programot ne indítsd el. Ha crack – elted a progit utána pedig a biztonság kedvéért indítsd újra a gépedet! Így biztosan jó lesz (ha jól csináltad a crack – elést)

Egy példával szolgálok azért nektek:
Innen töltsd le a Paint Shop Pro 8 – at. (30 napos demo változat) http://letoltes.prim.hu/letoltes/fajl/573/
Innen pedig töltsd le hozzá a crack – et. http://psp8help.uw.hu/psp.zip
Csomagold ki a tömörített file – t. Itt a leírás, hogy kell ezt kicsomagolni.
Ha ez meg van, kapsz egy mappát. Abba menj bele. Ott lesz egy piros exe.file.

A következő kép nem jeleníthető meg, mert hibákat tartalmaz: „http://i180.photobucket.com/albums/x126/LindaDesign2007/2008-04-13_115242.png”.

Ha a Paint Shop Pro – t is feltelepítetted a gépedre, akkor alapból a C:/ meghajtóra települ (ha nem állítottál be neki más helyet).
Most a progi és a crack is meg van a gépeden.
Akkor menj bele a crack mappájába a piros exe.file – hoz. Jelöld ki.
 

2008-04-13_115340.png image by LindaDesign2007


A gépeden (XP) bal oldalon lesz olyan, hogy file másolása. Menj rá. Itt keresd meg a C:/ meghajtó-Program file-Jasc Software Inc-Paint Shop Pro 8 mappát. Ha kijelölted a Paint Shop pro mappát akkor mehet, hogy másolás.
A gép meg fogja kérdezni, hogy felül írja? Akkor te azt nyomod meg, hogy IGEN,MINDENT.
És kész is. A PSP 8 teljes verzió lett.

Ez egy példa a crack – elésre.
De több féle létezik. Magad kell rágyere, mikor crack – elsz egy programot.

A crack – re kereőkben lehet rákeresni. Például Paint Shop Pro X crack. Lesz egy csomó oldal, válassz crack – et és töltsd le.

Még nincs hozzászólás.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak hozzászólást.
 

ANEZKABLOG megnyitotta kapuit, ahol a valódi, õszinte életét, véleményét olvashatjátok el!    *****    Duguláselhárítás Debrecen    *****    Visszaszámlálás indul! A popzene 2018-as évét foglaljuk össze. Dalok, albumok, videoklipek.    *****    STAR STABLE ONLINE - R A J O N G Ó I O L D A L - Daisy Doveer - STAR STABLE ONLINE    *****    Aranysárkányok korának 617-edik esztendejében...    *****    If this is the end in fire we should burn together    *****    Keresett karakterek // Szerepjáték // Csatlakozz // Varázslat és Sárkányvér // Aneliath    *****    snowflakes in the wrong place    *****    ♛ ANELIATH ☉ varázslat és sárkányvér    *****    every monster was a (wo)man first    *****    Fedett lovardák,kör karámok, angol lovas bokszok, gép-takarmány tárolók gyártás,szerelését, építését vállaljuk!    *****    Meditációk az okkult életrõl    *****    SZÉP AJÁNDÉK EGY SZEMÉLYES HOROSZKÓP.SZEREZZ ÖRÖMET SZERETTEIDNEK KARÁCSONYRA,EGY SZEMÉLYISÉG ÉS SORS ANALÍZISSEL!VÁRLAK    *****    MINDIG SZÉP AJÁNDÉK EGY SZEMÉLYES HOROSZKÓP. Szerezz örömet SZERETTEIDNEK Karácsonyra egy tartalmas elemzéssel!    *****    A horoszkóp a lélek tükre, egyszer mindenkinek bele kell néznie. Tegyél egy próbát, én segítek az értelmezésben. Várlak!    *****    Rendelj szeretteidnek, asztrológiai elemzéseket, a 20-25 oldalas születési horoszkóp elõrejelzéssel,nagyon szép ajándék!    *****    Hamarosan, karácsony:rendelj, születési, elõrejelzési, párkapcsolati, fogamzási,hold horoszkópot, biotérképet ajándékba!    *****    szekelyhirdeto    *****    Te mit tennél, hogy a legnagyobb titkod, titok is maradjon?    *****    BLACK FRIDAY AKCIÓ!! Részletek ide kattintva!