Az oldal menüje
 
Az év weboldala - 2013


Photoshop leírások

Ikonbázis
Galéria
 

 
Címkék

A blogban leggyakrabban használt címkék

 

Neko

Haladó leírások
Haladó leírások : Deviantart.com képtároló

Deviantart.com képtároló


Gondoltam leírom, hogy én hogyan szoktam a www.deviantart.com -ról sorképeket lementeni, mert már sokan kérdeztétek ezt. És képekkel könnyebb elmagyarázni és megérteni is. :)

1. verzió
Menj el erre az oldalra: www.deviantart.com
Kb. ezt fogod látni:

Ez a főoldal. Fent látsz egy hosszú szürke csíkot. Ott lehet képeket keresni.
Írd be pl. hogy "ballons" és nyomd meg a SearchArt gombot.
Én ezt kaptam ki

Itt már is lehet látni sorképet jobb oldalon felül. Rákattintottam és ezt kaptam

Bal oldalon látni fogod, hogy "garotoslipknot's gallery". Az-az garotoslipknot galériája. Kattincs rá. Most az ő galériájában vagy. Én kb 4-et lapoztam itt, és ezt találtam. Nem a legszebb sorképek, de példának megteszi :)

Bekereteztem a sorképeket.
Szóval ez a lényeg. Az XY galériájába kell bemenni, ahhoz, hogy legyen sorképed.

2. verzió
A főoldalon a hosszú szürke csík alatt van olyan, hogy Username, Password, stb. Az alatt már a világos részen látod ezt: CATEGORIES és mellette sok-sok számot. Kattincs a kategóriákra. Alkategóriák jelennek meg. Ahol nyíl van további alkategóriák vannak, ha rákattintasz.

Keresd ki azt, ami nálam van, csak menj lejebb a PEOPLE & PORTRAITS -re. Kattincs rá. A PHOTOGRAPHY főkategóriában lesz a PEOPLE & PORTRAITS.
És most kijönnek ezek a jó kis portré képek. Itt is úgy kell a sorképet megkeresni, hogy az XY galériájára kell menni.

Még nincs hozzászólás.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak hozzászólást.
 

ANEZKABLOG megnyitotta kapuit, ahol a valódi, õszinte életét, véleményét olvashatjátok el!    *****    Duguláselhárítás Debrecen    *****    Visszaszámlálás indul! A popzene 2018-as évét foglaljuk össze. Dalok, albumok, videoklipek.    *****    STAR STABLE ONLINE - R A J O N G Ó I O L D A L - Daisy Doveer - STAR STABLE ONLINE    *****    Aranysárkányok korának 617-edik esztendejében...    *****    If this is the end in fire we should burn together    *****    Keresett karakterek // Szerepjáték // Csatlakozz // Varázslat és Sárkányvér // Aneliath    *****    snowflakes in the wrong place    *****    ♛ ANELIATH ☉ varázslat és sárkányvér    *****    every monster was a (wo)man first    *****    Fedett lovardák,kör karámok, angol lovas bokszok, gép-takarmány tárolók gyártás,szerelését, építését vállaljuk!    *****    Meditációk az okkult életrõl    *****    SZÉP AJÁNDÉK EGY SZEMÉLYES HOROSZKÓP.SZEREZZ ÖRÖMET SZERETTEIDNEK KARÁCSONYRA,EGY SZEMÉLYISÉG ÉS SORS ANALÍZISSEL!VÁRLAK    *****    MINDIG SZÉP AJÁNDÉK EGY SZEMÉLYES HOROSZKÓP. Szerezz örömet SZERETTEIDNEK Karácsonyra egy tartalmas elemzéssel!    *****    A horoszkóp a lélek tükre, egyszer mindenkinek bele kell néznie. Tegyél egy próbát, én segítek az értelmezésben. Várlak!    *****    Rendelj szeretteidnek, asztrológiai elemzéseket, a 20-25 oldalas születési horoszkóp elõrejelzéssel,nagyon szép ajándék!    *****    Hamarosan, karácsony:rendelj, születési, elõrejelzési, párkapcsolati, fogamzási,hold horoszkópot, biotérképet ajándékba!    *****    szekelyhirdeto    *****    Te mit tennél, hogy a legnagyobb titkod, titok is maradjon?    *****    BLACK FRIDAY AKCIÓ!! Részletek ide kattintva!