Az oldal menüje
 
Az év weboldala - 2013


Photoshop leírások

Ikonbázis
Galéria
 

 
Címkék

A blogban leggyakrabban használt címkék

 

Neko

CSS kód a G-Portálon
CSS kód a G-Portálon : Oldalad nem csúszik el semelyik felbontásban sem

Oldalad nem csúszik el semelyik felbontásban sem


Egy elég nagy hiba van a G-portálon mostanában meg úgy általában. Sok oldalon a szerkesztő nem veszi észre, hogy a honlapja elcsúszik más böngészőkben. Általában ez akkor fordul elő, ha kisebb vagy nagyobb felbontású böngészőben nézi a látogató a honlapot, mint amiben a szerkesztő szerkeszt. Így hirtelen 4 féle módja van annak, hogy oldalad minden felbontásban ugyanúgy nézzen ki.

1. Oldaladat balra állítsd a Stílus és felületben.
2. Oldaladat jobbra állítsd a Stílus és felületben
3. Oldaladat középre állítsd a Stílus és felületben, de csak akkor ha a háttér egyszínű vagy egységesen mintás. Ha már olyan háttered van, amit te készítettél pl. photoshop-ban és a honlapnak hagytál helyet rajta, akkor a 4. pontot alkalmazd!
4. Oldaladat balra állítsd a Stílus és felületben és ezt a CSS kódot használd annak érdekében, hogy oldalad ne teljesen bal oldalon legyen, hanem itt betudod állítani, hogy a böngésződ bal oldalától mennyivel kerüljön beljebb. Itt vannak példa CSS kódok ehhez. Itt mindehol CSS-sel van megadva, hogy a honlap hol helyezkedjen el. És mindig minden böngészőben ott is lesz :)
Ez a CSS kódrész kell hozzá:

<style type="text/css">
body {
overflow: -moz-scrollbars-vertical; /* nincs alsó görgetősáv */
overflow-x: hidden; /* nincs alsó görgetősáv */
background-repeat: repeat; /* a háttér nem gördül */
margin-left: 72px; /* ennyivel dobja el a honlapot a böngésző bal oldalától */
</style>
 
A margin-left az a kódrész, amire szükséged van.
Ezeket a beállításokat használd, ha nem szeretnéd, hogy oldalad elcsússzon!

Még nincs hozzászólás.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak hozzászólást.
 

Olvass kritikákat filmes és sorozatos párosokról! Itt biztosan megtalálod a saját vagy leendõ kedvenceidet is!    *****    Az asztrológiai elõrejelzések olyan tendenciákat mutatnak,melyek,nehéz döntéseknél nélkülözhetetlenek. Rendeld meg most!    *****    Az Éjszaka Misztériuma várja régi és új látogatóit újult erõvel, és heti több bejegyzéssel! | Nox Arcana    *****    Simonyi ingatlan Debrecen, Balaton 2019 Sok-sok új eladó ingatlannal bõvült kínálatunk válassza ki az önnek megfelelõt.    *****    Nagyon részletes születési horoszkóp, 3 éves ajándék elõrejelzéssel, ingyenes konzultációval, csak nálam. Kattints ide!!    *****    Ha te is szereted a Zöld Íjász elbûvölõ szerelmespárját az Olicityt akkor itt a helyed! Mindent róluk és a sorozatról!    *****    A születési horoszkóp az ÚJ ÉV legszebb meglepetése! Ajándékba küldök 3 év elõrejelzést, jó tudni milyen lesz a jövõ!!!!    *****    Zenei blog. Kritikák, listák, ajánlók és még több! -> Popusz    *****    családi pótlék utalása 2019 - dátumok, kifizetések, idõpontok az utalásról itt:    *****    MOVIE-NIGHT -> ÚJ FILMES OLDAL NYÍLT <- MOVIE-NIGHT    *****    Szerepjáték &#8211; Csatlakozz közénk, és részese Te is a kalandoknak - FRPG    *****    Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs. - Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs.    *****    A Roxfort Boszorkány- és Varázslóképzõ Szakiskola megnyitja kapuit!    *****    "Ó, én bizony korántsem merném állítani, hogy ismerem a Roxfort összes titkát." /Dumbledore/    *****    THE EVIL WITHIN| Harry Potter szerepjáték    *****    BOOKISLAND - könyvajánlók, ahol a könyvek életre kelnek - BOOKISLAND    *****    SoulSisters/ Nézz be az oldalunkra, ha érdekes cikkre, vagy épp kritikára vágysz. Hangolódj velünk az ünnepekre!    *****    Szereted az ünnepi idõszakot? Már hetekkel elõtte készülsz? Vagy legszívesebben elkerülnéd? Mondd el!    *****    RIZLINGDAYS BLOG ! MAKEUP, STUDY TIPS AND ALLDAYS FOR YOU ABOUT ME    *****    THE EVIL WITHIN| Harry Potter szerepjáték