Az oldal menüje
 
Az év weboldala - 2013


Photoshop leírások

Ikonbázis
Galéria
 

 
Címkék

A blogban leggyakrabban használt címkék

 

Neko

CSS kód a G-Portálon
CSS kód a G-Portálon : Oldalad nem csúszik el semelyik felbontásban sem

Oldalad nem csúszik el semelyik felbontásban sem


Egy elég nagy hiba van a G-portálon mostanában meg úgy általában. Sok oldalon a szerkesztő nem veszi észre, hogy a honlapja elcsúszik más böngészőkben. Általában ez akkor fordul elő, ha kisebb vagy nagyobb felbontású böngészőben nézi a látogató a honlapot, mint amiben a szerkesztő szerkeszt. Így hirtelen 4 féle módja van annak, hogy oldalad minden felbontásban ugyanúgy nézzen ki.

1. Oldaladat balra állítsd a Stílus és felületben.
2. Oldaladat jobbra állítsd a Stílus és felületben
3. Oldaladat középre állítsd a Stílus és felületben, de csak akkor ha a háttér egyszínű vagy egységesen mintás. Ha már olyan háttered van, amit te készítettél pl. photoshop-ban és a honlapnak hagytál helyet rajta, akkor a 4. pontot alkalmazd!
4. Oldaladat balra állítsd a Stílus és felületben és ezt a CSS kódot használd annak érdekében, hogy oldalad ne teljesen bal oldalon legyen, hanem itt betudod állítani, hogy a böngésződ bal oldalától mennyivel kerüljön beljebb. Itt vannak példa CSS kódok ehhez. Itt mindehol CSS-sel van megadva, hogy a honlap hol helyezkedjen el. És mindig minden böngészőben ott is lesz :)
Ez a CSS kódrész kell hozzá:

<style type="text/css">
body {
overflow: -moz-scrollbars-vertical; /* nincs alsó görgetősáv */
overflow-x: hidden; /* nincs alsó görgetősáv */
background-repeat: repeat; /* a háttér nem gördül */
margin-left: 72px; /* ennyivel dobja el a honlapot a böngésző bal oldalától */
</style>
 
A margin-left az a kódrész, amire szükséged van.
Ezeket a beállításokat használd, ha nem szeretnéd, hogy oldalad elcsússzon!

Még nincs hozzászólás.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak hozzászólást.
 

A végtelen szeretet az egyetlen igazság, minden más illúzió.    *****    Ha sok mindent tudni szeretnél és válaszokra vársz látogass el oldalamra!    *****    SZEREPJÁTÉK - Csatlakozz közénk és légy részese egy kalandnak - FRPG - Még nem késõ csatlakozni - SZEREPJÁTÉK    *****    VANESSA HUDGENS - A LEGNAPRAKÉSZEBB MAGYAR RAJONGÓI OLDALAD A TEHETSÉGES ÉNEKES-SZÍNÉSZNÕRÕL - VANESSA HUDGENS    *****    Ipari elektronkia szerviz, villamos kéziszerszám javitás, érintésvédelmi felülvizsgálat. elektronika-szerviz.gportal.hu    *****    Minden lány egy kicsikét királylány, minden Fiú kicsit hõs lovag. - FRPG    *****    | WATTPAD | Egy neves gimnázium, egy gazdag, arrogáns srác és egy ösztöndíjas lány nem mindennapi szerelme | WATTPAD |    *****    Szerepjáték &#8211; Csatlakozz közénk, és részese Te is a kalandoknak - FRPG    *****    Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs. - Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs.    *****    Nincs Új Poszt Cousin & Best Friend & A Lot More    *****    az új élet reményében, hajózz    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér    *****    csillagütközés marcangolta nász    *****    Katt!Katt!Katt! Lépj be a galopp versenyparkunkba! Katt Katt!    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér- Te ki leszel ebben a csavaros Történetben? - SZEREPJÁTÉK    *****    Te ki leszel ebben a csavaros, mágiával, intrikával és hataloméhséggel f&#251;szerezett olvasztótégelyben?    *****    Te ki leszel ebben a csavaros, mágiával, intrikával és hataloméhséggel fûszerezett olvasztótégelyben?    *****    Vörös sziluett az emlékvárban    *****    'cause I am only human