Az oldal menüje
 
Az év weboldala - 2013


Photoshop leírások

Ikonbázis
Galéria
 

 
Címkék

A blogban leggyakrabban használt címkék

 

Neko

Coppermine Galéria leírások
Coppermine Galéria leírások : !Telepítés - Coppermine Galéria telepítése atw.hu-ra

!Telepítés - Coppermine Galéria telepítése atw.hu-ra


Menj el erre a címre: www.atw.hu. A főoldalon kattints erre:Kijön ez az oldal:Itt katt a regisztráljon most-ra
Töltsd ki az űrlapotHa kitöltötted az űrlapot és rámentél a regisztráció feliratra. Egy ilyen oldalon találod magad, ha mindent jól csináltálKapni fogsz egy e-mail-t, ilyet vagy ehhez hasonlót:


Itt a linkre kellene kattintani, ahogy az e-mail-ben is le van írva.
Ha rákattintottál a linkre erre az oldalra vezet az atw.hu. Ekkor jó minden :)

Várj pár percet majd újra nézd meg a bejövő e-mail-jeidet.
Ha megjött az új e-mail, abban minden fontos adatot megtalálsz a regisztrációddal kapcsolatban. Azt javaslom ezt az e-mail-t nem töröld ki, vagy mentsd le magadnak a benne lévő szöveget, hogy mindig meglegyen.Mivel kész a regisztráció, így jelentkezzünk be az atw.hu-ra itt
Az admin menüpont alatt válaszd ki kérlek a MySql almenüpontot. Ilyen ablak lesz előttedIde írd be a jelszót kétszer, amivel ide az atw.hu-ra regisztráltál. Ha kész vagy, katt a mehet-re. Ezt az ablakot kell látnod:Itt katt a további információkra
Itt kiadja neked azokat az adatokat, amik szükségesek a Galériád, vagy üzenőfalad vagy éppen a CuteNews-od telepítéséhez például.Akkor most Total Commanderrel kapcsolódj az atw.hu-ra: hálózat menü-új ftp kapcsolat vagy a ctrl-f billentyűkombinációt is használhatod.
Kijön egy ablakocska.Itt katt az új kapcsolatra. Most egy másik ablak jön elő, amit így tölts ki:Ha kész vagy okézd le az ablakot és a másik ablakban katt a kapcsolódásra.
Ha ez is megvan, most feltöltjük a galériát az atw.hu-ra
Ilyesmi ablak lesz előtted:Nekem bal oldalra került az atw ablaka, neked lehet jobb oldalon lesz. Attól függ melyik ablakod aktív a kapcsolódásnál. Nincs jelentősége. Most a gépeden lévő összes galéria file-t jelöld ki (katt jobb egérgombbal az első file-ra, ami az albums mappa és nyomva tartva az egeret húzd lefelé addig, míg az utolsó mappához nem érsz, vagy csak egy egyszerű CTRL-A billentyűkombinációval is kijelölheted az összes file-t. ) Ilyesmi lesz a kijelölés után az ablakod.
Általában a kijelölt file-ok pirosak, ha te nem változtatod ezt meg. Nálam szürke.Ha kijelölted a file-okta nyomd meg az F5-öt. Előjön egy kisablak, itt katt az ok-ra és már másolja is a galériádat az atw.hu-ra :)
(megjegyzés: ha te a galériádon kívűl mást is szeretnél feltölteni az atw.hu-ra, akkor a galériádat egy galeria nevű mappában töltsd fel, ha nem szeretnél mást használni, csak a galériát, akkor úgy töltsd fel a file-okat, ahogy írtam!)Ha a file-ok mind átmásolódtak, akkor menj el az atw-s oldaladra: www.oldaladcíme.atw.hu
Ki fog jönni a Coppermine galéria logója. Itt katt alul a linkre és ez az ablak lesz a következő, amit ugye ki kell töltened:Így töltsd ki a képet, aztán katt a let's go-ra
Ez a kép fog fogadni. Itt semmi mást nem kell tenned, mint a let's continue-ra kattintani.

Még nincs hozzászólás.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak hozzászólást.
 

ANEZKABLOG megnyitotta kapuit, ahol a valódi, õszinte életét, véleményét olvashatjátok el!    *****    Duguláselhárítás Debrecen    *****    Visszaszámlálás indul! A popzene 2018-as évét foglaljuk össze. Dalok, albumok, videoklipek.    *****    STAR STABLE ONLINE - R A J O N G Ó I O L D A L - Daisy Doveer - STAR STABLE ONLINE    *****    Aranysárkányok korának 617-edik esztendejében...    *****    If this is the end in fire we should burn together    *****    Keresett karakterek // Szerepjáték // Csatlakozz // Varázslat és Sárkányvér // Aneliath    *****    snowflakes in the wrong place    *****    ♛ ANELIATH ☉ varázslat és sárkányvér    *****    every monster was a (wo)man first    *****    Fedett lovardák,kör karámok, angol lovas bokszok, gép-takarmány tárolók gyártás,szerelését, építését vállaljuk!    *****    Meditációk az okkult életrõl    *****    SZÉP AJÁNDÉK EGY SZEMÉLYES HOROSZKÓP.SZEREZZ ÖRÖMET SZERETTEIDNEK KARÁCSONYRA,EGY SZEMÉLYISÉG ÉS SORS ANALÍZISSEL!VÁRLAK    *****    MINDIG SZÉP AJÁNDÉK EGY SZEMÉLYES HOROSZKÓP. Szerezz örömet SZERETTEIDNEK Karácsonyra egy tartalmas elemzéssel!    *****    A horoszkóp a lélek tükre, egyszer mindenkinek bele kell néznie. Tegyél egy próbát, én segítek az értelmezésben. Várlak!    *****    Rendelj szeretteidnek, asztrológiai elemzéseket, a 20-25 oldalas születési horoszkóp elõrejelzéssel,nagyon szép ajándék!    *****    Hamarosan, karácsony:rendelj, születési, elõrejelzési, párkapcsolati, fogamzási,hold horoszkópot, biotérképet ajándékba!    *****    szekelyhirdeto    *****    Te mit tennél, hogy a legnagyobb titkod, titok is maradjon?    *****    BLACK FRIDAY AKCIÓ!! Részletek ide kattintva!