Az oldal menüje
 
Az év weboldala - 2013


Photoshop leírások

Ikonbázis
Galéria
 

 
Címkék

A blogban leggyakrabban használt címkék

 

Neko

Coppermine Galéria leírások
Coppermine Galéria leírások : Kép feltöltése FTP-n keresztül

Kép feltöltése FTP-n keresztül


Hol is kezdjem? A galériád telepítve van már a tárhelyeden. És most szeretnél képeket is feltölteni rá, de tizesével kicsit macerás ez a megoldás ugye. Erre találták ki azt, hogy FTP-n keresztül, ugyan úgy, mint ahogy a galériádat feltöltötted a tárhelyedre, azzal a módszerrel töltjük fel a képeket is a galériádban.

Első lépés:
Bejelentkezel a galériádba és megkeresed a kategóriák menüpontot.

Itt létre hozol egy kategóriát magadnak. Pl. fotósorozatok címmel.

Második lépés:
Most albumot hozunk létre. Menj az albumok menüpontra. Ilyesmit kell látnodItt most válassz egy kategóriát magadnak.Pl. fotósorozatok, vagy amit te megadtál magadnak. Lejjebb a nagy üres rész alatt kattints az új ikonra.Lent a kis keskeny fehér részben az új album helyére írd be az albumod címét.Pl. fotósorozatok kategórián belül az album címe legyen mondjuk 2009-es fotósorozatok. Változtatások elfogadása és kész.Ha ez megvan, akkor most neki is állhatunk feltölteni a galériában a képeket. Akár 50 darabot is egyszerre mappával együtt:)

Harmadik lépés:
Nyisd meg a Total Commandered és kapcsolódj a galériádhoz.Ilyesmit kell látnod, ha kapcsolódtálA legelső mappa az albums mappa. Na ide kellene belépni. Katt kétszer az albums mappára! Ha te még nem töltöttél fel ide semmit, akkor neked össz-vissz kettő darab mappa látható itt.(1.edit nevű mappa, 2. userpics nevű mappa - ezekhez nem kell nyúlnod!)

Negyedik lépés:
Most a Total Commandered másik oldalában válaszd ki a gépeden azt a mappát, ahol a képeid vannak. Lehetőleg a képeket csoportosítsd külön mappákban.(katt a képre a nagy mérethez!)Pl.: fotosorozatok, texturak, vegyes_kepek, stb. Az a lényeg, hogy ne legyen a mappának ékezete és ne legyen közte szünet sem!!!!!!! Ha megvannak a gépeden a képek, akkor töltsünk fel egy mappát a képekkel együtt. Az egész mappát húzd át a galériád albums mappájában! Nekem a bal oldali kép a galéria, a jobb oldali kép pedig a számítógépemen lévő mappák. Kijelölöm a rainbow mappámat, azaz rákattintok jobb egérgombbal.A billentyűzeten megnyomom az F5-ös billentyűt. Ez a másolás. Kijön egy kis ablak. Igy, ahogy nálam szerepel, nálad is így nézzen ki a kis ablak. Ha minden jó, akkor katt az oké-ra.

Most feltölti a TC a tárhelyedre a képeket. Ez rövidebb-hosszabb idő, attól függően mennyi képet töltesz fel. Ezt az időt várd ki. Ha elkészült, akkor a mappádat már is látod a galériád albums könyvtárában :)

Ötödik lépés:
Ha nem vagy bejelentkezve a galériádban, akkor menj és jelentkezz be! A beállítások menüsorban lesz egy olyan menüpont, hogy csoportos hozzáadás. Na ide kattints kérlek. Most kijön egy ablak, ahol azokat a mappáidat látod, amiket a Total Commanderrel feltöltöttél FTP-n keresztül a galériád albums mappájában.Itt kattints arra a mappára, amit az előbb feltöltöttél.Most egy újabb ablak jön ki. A képeidet látod megnevezés szerint.Itt nem kell semmit tenned, csak az oké-ra katt! És most kijön a lista képekkel, mindennel együtt.Itt most ki kell választanod egy albumot ahova a képek el legyenek helyezve!!!! Én a szivárványos képek albumban fogom tenni a képeket. Ha ez megvan menj a lap aljára és katt ide!Aztán egy ilyen oldalon találod magad:Amint látod van pár sor, ahol nincs ott az OK gomb.Ez azt jelenti, hogy a képet még nem sikerült betenni a helyére (ez nem minden tárhelyen fordul elő) Ha nálad is előfordul, akkor újra el kell menned a csoportos hozzáadás ikonra, újra ki kell választanod a mappádat és újra hozzá kell adnod a képeidet az albumodhoz. Addig, míg az összesnél az ok gomb lesz látható. Megjegyzem, ami képeket már hozzáadott, azzal nem foglalkozik a galéria, vagy is nem adja hozzá újra. Csak azt adja hozzá, ami elsőre nem sikerült. Ha ez kész, akkor menj és nézd meg a galériádat. Ott vannak a képek :)Hát ennyi lenne azt hiszem. Úgy gondolom leírás alapján nagyon bonyolultnak hat, de ha rájössz meglátod mennyire egyszerű is :)

Még nincs hozzászólás.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak hozzászólást.
 

ANEZKABLOG megnyitotta kapuit, ahol a valódi, õszinte életét, véleményét olvashatjátok el!    *****    Duguláselhárítás Debrecen    *****    Visszaszámlálás indul! A popzene 2018-as évét foglaljuk össze. Dalok, albumok, videoklipek.    *****    STAR STABLE ONLINE - R A J O N G Ó I O L D A L - Daisy Doveer - STAR STABLE ONLINE    *****    Aranysárkányok korának 617-edik esztendejében...    *****    If this is the end in fire we should burn together    *****    Keresett karakterek // Szerepjáték // Csatlakozz // Varázslat és Sárkányvér // Aneliath    *****    snowflakes in the wrong place    *****    ♛ ANELIATH ☉ varázslat és sárkányvér    *****    every monster was a (wo)man first    *****    Fedett lovardák,kör karámok, angol lovas bokszok, gép-takarmány tárolók gyártás,szerelését, építését vállaljuk!    *****    Meditációk az okkult életrõl    *****    SZÉP AJÁNDÉK EGY SZEMÉLYES HOROSZKÓP.SZEREZZ ÖRÖMET SZERETTEIDNEK KARÁCSONYRA,EGY SZEMÉLYISÉG ÉS SORS ANALÍZISSEL!VÁRLAK    *****    MINDIG SZÉP AJÁNDÉK EGY SZEMÉLYES HOROSZKÓP. Szerezz örömet SZERETTEIDNEK Karácsonyra egy tartalmas elemzéssel!    *****    A horoszkóp a lélek tükre, egyszer mindenkinek bele kell néznie. Tegyél egy próbát, én segítek az értelmezésben. Várlak!    *****    Rendelj szeretteidnek, asztrológiai elemzéseket, a 20-25 oldalas születési horoszkóp elõrejelzéssel,nagyon szép ajándék!    *****    Hamarosan, karácsony:rendelj, születési, elõrejelzési, párkapcsolati, fogamzási,hold horoszkópot, biotérképet ajándékba!    *****    szekelyhirdeto    *****    Te mit tennél, hogy a legnagyobb titkod, titok is maradjon?    *****    BLACK FRIDAY AKCIÓ!! Részletek ide kattintva!