Az oldal menüje
 
Az év weboldala - 2013


Photoshop leírások

Ikonbázis
Galéria
 

 
Címkék

A blogban leggyakrabban használt címkék

 

Neko

Coppermine Galéria leírások
Coppermine Galéria leírások : Témák letöltése a galériához

Témák letöltése a galériához


A galériában kattincs a BEÁLLÍTÁSOK - ra és ott a TÉMABEÁLLÍTÁSOK - ra

Töltsd le a témát, aztán csomagold ki a tömörített file-t. Ha ez kész, akkor kapcsolódj vissza a Total Commander-re. Az egyik oldalon a galériád jelenik meg, amit valamelyik tárhelyre feltöltöttél, persze miután kapcsolódtál Total Commanderen keresztül. A másik oldalon keresd meg a stílust, amit letöltöttél és kicsomagoltál. 
Ha nem csomagoltad még ki az sem baj, mert a TC-rel is ki lehet csomagolni így: 
Fájl/Kicsomagolás
Ne állítsd semmit csak okézd le. Aztán a másik oldalon menj bele ebbe a mappába: wwwroot/galeria/themes
Jelöld ki a kicsomagolt mappát és nyomj F5-öt. (másolás) Ha átmásolta a mappát, akkor menj a galériás oldaladra és a témaválasztásnál keresd meg az újonnan feltöltött témát és okézd le. Már is kész

Ha ez a leírás nem elég, részletesen itt találod:
Stílus változtatása

Még nincs hozzászólás.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak hozzászólást.
 

ANEZKABLOG megnyitotta kapuit, ahol a valódi, õszinte életét, véleményét olvashatjátok el!    *****    Duguláselhárítás Debrecen    *****    Visszaszámlálás indul! A popzene 2018-as évét foglaljuk össze. Dalok, albumok, videoklipek.    *****    STAR STABLE ONLINE - R A J O N G Ó I O L D A L - Daisy Doveer - STAR STABLE ONLINE    *****    Aranysárkányok korának 617-edik esztendejében...    *****    If this is the end in fire we should burn together    *****    Keresett karakterek // Szerepjáték // Csatlakozz // Varázslat és Sárkányvér // Aneliath    *****    snowflakes in the wrong place    *****    ♛ ANELIATH ☉ varázslat és sárkányvér    *****    every monster was a (wo)man first    *****    Fedett lovardák,kör karámok, angol lovas bokszok, gép-takarmány tárolók gyártás,szerelését, építését vállaljuk!    *****    Meditációk az okkult életrõl    *****    SZÉP AJÁNDÉK EGY SZEMÉLYES HOROSZKÓP.SZEREZZ ÖRÖMET SZERETTEIDNEK KARÁCSONYRA,EGY SZEMÉLYISÉG ÉS SORS ANALÍZISSEL!VÁRLAK    *****    MINDIG SZÉP AJÁNDÉK EGY SZEMÉLYES HOROSZKÓP. Szerezz örömet SZERETTEIDNEK Karácsonyra egy tartalmas elemzéssel!    *****    A horoszkóp a lélek tükre, egyszer mindenkinek bele kell néznie. Tegyél egy próbát, én segítek az értelmezésben. Várlak!    *****    Rendelj szeretteidnek, asztrológiai elemzéseket, a 20-25 oldalas születési horoszkóp elõrejelzéssel,nagyon szép ajándék!    *****    Hamarosan, karácsony:rendelj, születési, elõrejelzési, párkapcsolati, fogamzási,hold horoszkópot, biotérképet ajándékba!    *****    szekelyhirdeto    *****    Te mit tennél, hogy a legnagyobb titkod, titok is maradjon?    *****    BLACK FRIDAY AKCIÓ!! Részletek ide kattintva!