Az oldal menüje
 
Az év weboldala - 2013


Photoshop leírások

Ikonbázis
Galéria
 

 
Címkék

A blogban leggyakrabban használt címkék

 

Neko

Coppermine Galéria leírások
Coppermine Galéria leírások : Egyforma indexképek

Egyforma indexképek


Ha már feltelepítetted a Stramm-ot a Galériádra, aminek a leírását itt találod:
//aranymeli.gportal.hu/gindex.php?pg=35706677&nid=6381533, utána nmár be lehet állítani az indexképek méretét is :)
Az első lépés az, hogy mindenképpen angolra kell, hogy legyen állítva a galéria nyelve, mert magyar nyelven nincs benne az a menüpont :( (ha beállítottuk a lényeget, vissza lehet állítani persze magyarra).

Tehát: csak úgy tudod angol nyelvre tenni a galériédat, ha Total Commanderrel csatlakozol a galériádhoz és a lang mappában kitörlöd a hungarian nevezetű file-t!!!!!!!!! Utána majd a gépedről újra bemásolod ezt a file-t oda, ahonnan kitörölted. Szóval, miután kitörölted a magyar nyelvi file-t, már is angol lesz a galériád :)
Jelentkezz be a galériádba. Keresd a Config (beállítások) menüpontot
Katt rá! Ezen belül ezt keresd: Files and thumbnails settings
Ezek a beállíások fognak előjönni: Itt bekereteztem, ami fontos és be kell állítanod.Max dimension (width) of a thumbnail: ez az indeképed szélessége pixelben. Pl.: 85px
Height of a thumbnail (if you use exact) : ez az indexképed magassága pixelben. Pl.: 105px
Ehhez a két értékhez azt adsz meg, ami neked szimpatikus.
Use dimension ( width or height or Max aspect for thumbnail ): ez itt exact legyen. És a legfontosabb!!!!!!!
Enable Mini Thumbs: Itt a NO a helyes beállítás.

 

Ha kész vagy, és minden jó, akkor most másold vissza a magyar nyelvi fájlt a lang mappába.
Utána keresd meg az Admin eszközök nevű menüdet.
Itt ez a második, ha görgetsz lefelé:Így állítsd be:Elég, ha egyszerre 10 képet frissít a Galéria, mert lehet a sokat nem bírja.
Most menj a lap aljára és a tovább gombraÉs várj!
MInden indexképet frissíteni fog, mert miután mi átálítottuk az indexképek méretét, így eltorzultak a képek (már amelyik) és ezzel a galéria helyre teszi :) Lehet egy idő után nem bírja majd a galéria a strapát és hibaüzenetet ír ki. Akkor majd hagyd rá. Nem kell újra frissíteni a képeket.
Azért kell ezt megcsinálni, mert ezek a képek még a beállítás előtt kerültek a galériába. Ha a beállítás után fogsz képeket feltölteni, azok már jók lesznek teljesen :) Igaz a régiekkel sincs nagy gáz, mert a mérete jó, csak esetleg homályos a kép kicsit.
Hát nagyjából ennyi.
Ha valami nem sikerül kezd újra. Lehet nem olvastad el figyelmesen a leírásomat. Én sem fogok tudni minden hibaüzenetet megválaszolni sajnos, ha valamit elrontottál :( Gyakorolj!

Még nincs hozzászólás.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak hozzászólást.
 

ANELIATH - varázslat és sárkányvér- Te ki leszel ebben a csavaroS Történetben? - SZEREPJÁTÉK    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér- Te ki leszel ebben a csavaroS Történetben? - SZEREPJÁTÉK    *****    Gyere és csatlakozz a -Karstjäger- magyar airsoft csapatába!    *****    Szoba gyerekkel kiadó film meg tekinthetõ gportálon klikk ide!    *****    Simonyi ingatlan Debrecen Eladó luxus lakások, házak, telkek, üzletek, lakóparki ingatlanok. Simonyi ingatlan Debrecen    *****    Ajándékozz Horoszkópot! Lepd meg szeretteidet egy Személyre szóló asztrológiai elemzéssel és 1 éves elõrejelzéssel.    *****    A horoszkóp a lélek tükre,egyszer mindenkinek bele kell néznie, ehhez adok én,sok segítséget. Fordulj hozzám bizalommal!    *****    Az asztrológia sok segítséget ad az élet minden területén, de képzett, tapasztalt asztrológus kell hozzá, keress meg!    *****    Születési horoszkóp,3 év elõrejelzés,párkapcsolati elemzés,konzultáció.Tájékoztatás az oldalon! látogass,meg!!!    *****    | WATTPAD | Egy neves gimnázium, egy gazdag, arrogáns srác és egy ösztöndíjas lány nem mindennapi szerelme | WATTPAD |    *****    Bérkalkulátor    *****    Infrashape Horizontal fitness stúdió Debrecen    *****    Infrashape Horizontal fitness stúdió Debrecen    *****    too young and innocent | an aegyo queen | twice | neo culture technology    *****    LÉGY A MAGAD ASZTROLÓGUSA! Regisztrálj oldalamra és én segítelek elsajátítani az asztrológia tudományát!    *****    Tanuld nálam az asztrológiát teljesen ingyen, vagy kérj részletes asztrológiai elemzést „BECSÜLET KASSZÁS” alapon!    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!    *****    Születési horoszkóp,3 év elõrejelzés,párkapcsolati elemzés ingyenes konzultáció,tájékoztatás az oldalon! kattints ide!!!    *****    Bûbájos Boszorkák - Charmed - Hírek - Extrák - Érdekességek - Charmed - Bûbájos boszorkák - Sok - sok infó - Charmed -    *****    Pénzkeresés az Interneten! Csak is kipróbáld, tesztelt módszerekkel, melyek tényleg fizetnek!