Az oldal menüje
 
Az év weboldala - 2013


Photoshop leírások

Ikonbázis
Galéria
 

 
Címkék

A blogban leggyakrabban használt címkék

 

Neko

Coppermine Galéria leírások
Coppermine Galéria leírások : Egyforma indexképek

Egyforma indexképek


Ha már feltelepítetted a Stramm-ot a Galériádra, aminek a leírását itt találod:
//aranymeli.gportal.hu/gindex.php?pg=35706677&nid=6381533, utána nmár be lehet állítani az indexképek méretét is :)
Az első lépés az, hogy mindenképpen angolra kell, hogy legyen állítva a galéria nyelve, mert magyar nyelven nincs benne az a menüpont :( (ha beállítottuk a lényeget, vissza lehet állítani persze magyarra).

Tehát: csak úgy tudod angol nyelvre tenni a galériédat, ha Total Commanderrel csatlakozol a galériádhoz és a lang mappában kitörlöd a hungarian nevezetű file-t!!!!!!!!! Utána majd a gépedről újra bemásolod ezt a file-t oda, ahonnan kitörölted. Szóval, miután kitörölted a magyar nyelvi file-t, már is angol lesz a galériád :)
Jelentkezz be a galériádba. Keresd a Config (beállítások) menüpontot
Katt rá! Ezen belül ezt keresd: Files and thumbnails settings
Ezek a beállíások fognak előjönni: Itt bekereteztem, ami fontos és be kell állítanod.Max dimension (width) of a thumbnail: ez az indeképed szélessége pixelben. Pl.: 85px
Height of a thumbnail (if you use exact) : ez az indexképed magassága pixelben. Pl.: 105px
Ehhez a két értékhez azt adsz meg, ami neked szimpatikus.
Use dimension ( width or height or Max aspect for thumbnail ): ez itt exact legyen. És a legfontosabb!!!!!!!
Enable Mini Thumbs: Itt a NO a helyes beállítás.

 

Ha kész vagy, és minden jó, akkor most másold vissza a magyar nyelvi fájlt a lang mappába.
Utána keresd meg az Admin eszközök nevű menüdet.
Itt ez a második, ha görgetsz lefelé:Így állítsd be:Elég, ha egyszerre 10 képet frissít a Galéria, mert lehet a sokat nem bírja.
Most menj a lap aljára és a tovább gombraÉs várj!
MInden indexképet frissíteni fog, mert miután mi átálítottuk az indexképek méretét, így eltorzultak a képek (már amelyik) és ezzel a galéria helyre teszi :) Lehet egy idő után nem bírja majd a galéria a strapát és hibaüzenetet ír ki. Akkor majd hagyd rá. Nem kell újra frissíteni a képeket.
Azért kell ezt megcsinálni, mert ezek a képek még a beállítás előtt kerültek a galériába. Ha a beállítás után fogsz képeket feltölteni, azok már jók lesznek teljesen :) Igaz a régiekkel sincs nagy gáz, mert a mérete jó, csak esetleg homályos a kép kicsit.
Hát nagyjából ennyi.
Ha valami nem sikerül kezd újra. Lehet nem olvastad el figyelmesen a leírásomat. Én sem fogok tudni minden hibaüzenetet megválaszolni sajnos, ha valamit elrontottál :( Gyakorolj!

Még nincs hozzászólás.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak hozzászólást.
 

ANEZKABLOG megnyitotta kapuit, ahol a valódi, õszinte életét, véleményét olvashatjátok el!    *****    Duguláselhárítás Debrecen    *****    Visszaszámlálás indul! A popzene 2018-as évét foglaljuk össze. Dalok, albumok, videoklipek.    *****    STAR STABLE ONLINE - R A J O N G Ó I O L D A L - Daisy Doveer - STAR STABLE ONLINE    *****    Aranysárkányok korának 617-edik esztendejében...    *****    If this is the end in fire we should burn together    *****    Keresett karakterek // Szerepjáték // Csatlakozz // Varázslat és Sárkányvér // Aneliath    *****    snowflakes in the wrong place    *****    ♛ ANELIATH ☉ varázslat és sárkányvér    *****    every monster was a (wo)man first    *****    Fedett lovardák,kör karámok, angol lovas bokszok, gép-takarmány tárolók gyártás,szerelését, építését vállaljuk!    *****    Meditációk az okkult életrõl    *****    SZÉP AJÁNDÉK EGY SZEMÉLYES HOROSZKÓP.SZEREZZ ÖRÖMET SZERETTEIDNEK KARÁCSONYRA,EGY SZEMÉLYISÉG ÉS SORS ANALÍZISSEL!VÁRLAK    *****    MINDIG SZÉP AJÁNDÉK EGY SZEMÉLYES HOROSZKÓP. Szerezz örömet SZERETTEIDNEK Karácsonyra egy tartalmas elemzéssel!    *****    A horoszkóp a lélek tükre, egyszer mindenkinek bele kell néznie. Tegyél egy próbát, én segítek az értelmezésben. Várlak!    *****    Rendelj szeretteidnek, asztrológiai elemzéseket, a 20-25 oldalas születési horoszkóp elõrejelzéssel,nagyon szép ajándék!    *****    Hamarosan, karácsony:rendelj, születési, elõrejelzési, párkapcsolati, fogamzási,hold horoszkópot, biotérképet ajándékba!    *****    szekelyhirdeto    *****    Te mit tennél, hogy a legnagyobb titkod, titok is maradjon?    *****    BLACK FRIDAY AKCIÓ!! Részletek ide kattintva!