Az oldal menüje
 
Az év weboldala - 2013


Photoshop leírások

Ikonbázis
Galéria
 

 
Címkék

A blogban leggyakrabban használt címkék

 

Neko

Coppermine Galéria leírások
Coppermine Galéria leírások : !Coppermine Galéria telepítés nélkül

!Coppermine Galéria telepítés nélkül


Látogasd meg ezt a weboldalt:
http://sosugary.com/

Alapból nincs FTP kapcsolat a galériához. Azt igényelni kell. Lejjebb olvashatsz róla.
Tehát akkor:

Kattints a Sing Up Now-ra

Az űrlap ezen részét így töltsd ki:

Alul kattints a Click to Continue-ra és folytasd a kitöltést így:

Itt a pipát NE felejtsd el kitenni. Aztán kattints a Complete Order-re

Itt jön a szöveg, hogy köszönik a regisztrációt és, hogy 24 órán belül kapsz egy e-mail-t, hogy elfogadták-e vagy sem a kérésedet. Nem mindig egyből jön az e-mail. Én délelőtt regisztráltam és délután kaptam meg a visszaigazoló e-mail-t, hogy elfogadták a kérésemet :)
Ha elfogadják a kérésedet, akkor kapsz egy e-mailt, amiben már benne van a galériád címe. Ha rámész a linkre, már is láthatod a kész galériádat. Már csak a képek hiányoznak belőle :) Tehát ezt az e-mail-t kapod meg, ha minden oké:


Ebben az e-mail-ben benne van a galéria url címe. Ez kétféle, amint az e-mail-ben is látható. Megnézhető egy demó galéria is, amin az Ő általuk kreált alap téma szerepel. Az alap galériájukban 5 féle téma közül választhatsz. Nem a leges-legjobbak, de nagyon is megfelelnek a lényegnek. Aztán azt írja le, hogyan tudsz fejlécet tenni a galériádnak. Mert itt még nincs FTP kapcsolatod!!! A fejléc mindegy mekkora méretű. A lényege, hogy header.jpg legyen a neve!!! És ezt a header fejlécet bármelyik kategóriába/albumba feltöltheted és meg fog jelenni a galéria fejlécének. Aztán kezdheted is létrehozni az albumokat és kategóriákat. És mehet a képek feltöltése is a galérián keresztül, mert még mindig nincsen FTP kapcsolat.

Albumok létrehozásáról itt olvashatsz: link
Kategóriák létrhozásáról itt olvashatsz: link
Képek feltöltéséről itt olvashatsz: link

Ha nem vagy tisztában az FTP kapcsolattal és azzal, hogyan lehet a galériába úgy képeket feltölteni FTP-n keresztül vagy éppen témát (kinézetet) cserélni a galériában, akkor te itt készen is vagy :) Lett egy szuper jó galériád egy ingyenes legális tárhelyen, ahova már csak a képeidet kell feltöltened.

Ha szeretnél FTP kapcsolatot, akkor a továbbiakban ezt kell tenned:

Látogasd meg a So Sugary fórumát itt:
http://sosugary.com/forums/

Regisztrálj, mert csak így fogsz tudni írni a fórumba.
Regisztráció után a fórum ezen témájába kell írnod ahhoz, hogy legyen FTP kapcsolatod: link
Itt új topic-ot kell létrehoznod
Katt a New Topic-ra. A képen bekereteztem

Írd meg a kérelmedet. Ahogy visszanéztem több kérelmet mindenki csak a lényeget írta le kb. így:

Küldd el és várj kb. 1 napot. Aztán jön az e-mail, hogy megvan az FTP kapcsolat és megküldik hozzá az adatokat :) Ennyi. Innentől FTP-n is lehet pl. Total Commanderen keresztül a képeket feltölteni vagy egyedi kinézetet is adhatsz a galériának :) Ennél egyszerűbben nem is lehet a Coppermine Galériához hozzájutni. És valakik voltak olyan rendesek, hogy még tárhelyet is biztosítanak a galériának.

Annyi van még, ha saját kinézetet használsz, amit FTP keresztül ugye beállítasz, hogy a témában szerepelnie kell ennek a banner kódnak, mivel hogy ugye a tárhelyet ők biztostíják. Szóval ezt a kódot be kell szúrni a témádba, cserébe, hogy ők adják a tárhelyet ingyen.

<script src="http://www.sosugary.com/ads/banner.js"></script>

És itt az én angol szövegem, amivel lehet kérni az FTP-t. Arra az esetre, ha nem tudnál angolul:

Hi, can you please upgrade my gallery: http://laurengraham.sosugary.com
My site is: //laurengraham-online.gportal.hu/

Thank you

Szóval így ennyi lenne
Sok sikert

Még nincs hozzászólás.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak hozzászólást.
 

ANEZKABLOG megnyitotta kapuit, ahol a valódi, õszinte életét, véleményét olvashatjátok el!    *****    Duguláselhárítás Debrecen    *****    Visszaszámlálás indul! A popzene 2018-as évét foglaljuk össze. Dalok, albumok, videoklipek.    *****    STAR STABLE ONLINE - R A J O N G Ó I O L D A L - Daisy Doveer - STAR STABLE ONLINE    *****    Aranysárkányok korának 617-edik esztendejében...    *****    If this is the end in fire we should burn together    *****    Keresett karakterek // Szerepjáték // Csatlakozz // Varázslat és Sárkányvér // Aneliath    *****    snowflakes in the wrong place    *****    &#9819; ANELIATH &#9737; varázslat és sárkányvér    *****    every monster was a (wo)man first    *****    Fedett lovardák,kör karámok, angol lovas bokszok, gép-takarmány tárolók gyártás,szerelését, építését vállaljuk!    *****    Meditációk az okkult életrõl    *****    SZÉP AJÁNDÉK EGY SZEMÉLYES HOROSZKÓP.SZEREZZ ÖRÖMET SZERETTEIDNEK KARÁCSONYRA,EGY SZEMÉLYISÉG ÉS SORS ANALÍZISSEL!VÁRLAK    *****    MINDIG SZÉP AJÁNDÉK EGY SZEMÉLYES HOROSZKÓP. Szerezz örömet SZERETTEIDNEK Karácsonyra egy tartalmas elemzéssel!    *****    A horoszkóp a lélek tükre, egyszer mindenkinek bele kell néznie. Tegyél egy próbát, én segítek az értelmezésben. Várlak!    *****    Rendelj szeretteidnek, asztrológiai elemzéseket, a 20-25 oldalas születési horoszkóp elõrejelzéssel,nagyon szép ajándék!    *****    Hamarosan, karácsony:rendelj, születési, elõrejelzési, párkapcsolati, fogamzási,hold horoszkópot, biotérképet ajándékba!    *****    szekelyhirdeto    *****    Te mit tennél, hogy a legnagyobb titkod, titok is maradjon?    *****    BLACK FRIDAY AKCIÓ!! Részletek ide kattintva!