Az oldal menüje
 
Az év weboldala - 2013


Photoshop leírások

Ikonbázis
Galéria
 

 
Címkék

A blogban leggyakrabban használt címkék

 

Neko

Újítások a G-Portálon

Életre kel a blogod :)

   

Ahogy azt már a Histórián olvashattátok a blogban már beállítható az, hogy a cikked mikor jelenjen meg. Vagyis, attól mert te a cikket pl. délután kettőkor írod, nem muszáj annak pont akkor megjelennie. Jelenjen meg mondjuk este 6-kor :) Semmi más dolgod nincs, minthogy a megjelenés idejére kattintani. Bele az űrlap mezőbe.

Ekkor előjön egy naptár

Itt a naptárban kattints egy napra, hogy melyik napon jelenjen meg a cikk.
A csúszkákon bedig állítsd be az időpontot (óra, perc, másodperc).
Ha kész vagy kattints a KÉSZ-re.

Ez után a megjelenés már 18 óra lesz

Ha meggondolod magad és azonnal szeretnéd a cikket megjelentetni, akkor csak kattints a MOST-ra és minden visszaáll.
Ha maradsz a későbbi beállításnál, a továbbiakban innen a lépések ugyanazok lesznek. Megírod a cikket, beállítod az időpontot és alul kipipálod, hogy publikálva

Leokézod és kész is vagy
Persze bejelentkezve látható lesz a bejegyzésed rendesen, de ha kijelentkezel a portálodról, akkor már nem látod a blogbejegyzést, majd csak az adott időpontban fog megjelenni, amit beállítottál.

Blog bejegyzések száma

   

Eddig a blogban csak 5-10-15-20 között lehetett választani, hogy ennyi bejegyzés jelenjen meg egy oldalon. De 2013. 03. 22-től a bejegyzések száma bármennyi lehet 5-20-ig.

Ha megírsz egy cikket, már nem fog elveszni

   

Ennek a felugró ablakban köszönhetően, ha sokáig írsz egy cikket vagy cikkírás közben véletlenül egy másik linkre kattintottál vagy bármilyen okból valami hiba csúszik a szerkesztésbe, már nem kell attól félni, hogy elfog veszni a műved :) Ez a felugró ablak fog megjelenni mielőtt elmentenéd a cikkedet. Ha az oldalon szeretnél maradni és folytatni a cikket akkor értelemszerűen a Maradás ezen az oldalon-ra kattints, de ha meggondolod magad akkor az Oldal elhagyását is választhatod.

 

ANEZKABLOG megnyitotta kapuit, ahol a valódi, õszinte életét, véleményét olvashatjátok el!    *****    Duguláselhárítás Debrecen    *****    Visszaszámlálás indul! A popzene 2018-as évét foglaljuk össze. Dalok, albumok, videoklipek.    *****    STAR STABLE ONLINE - R A J O N G Ó I O L D A L - Daisy Doveer - STAR STABLE ONLINE    *****    Aranysárkányok korának 617-edik esztendejében...    *****    If this is the end in fire we should burn together    *****    Keresett karakterek // Szerepjáték // Csatlakozz // Varázslat és Sárkányvér // Aneliath    *****    snowflakes in the wrong place    *****    ♛ ANELIATH ☉ varázslat és sárkányvér    *****    every monster was a (wo)man first    *****    Fedett lovardák,kör karámok, angol lovas bokszok, gép-takarmány tárolók gyártás,szerelését, építését vállaljuk!    *****    Meditációk az okkult életrõl    *****    SZÉP AJÁNDÉK EGY SZEMÉLYES HOROSZKÓP.SZEREZZ ÖRÖMET SZERETTEIDNEK KARÁCSONYRA,EGY SZEMÉLYISÉG ÉS SORS ANALÍZISSEL!VÁRLAK    *****    MINDIG SZÉP AJÁNDÉK EGY SZEMÉLYES HOROSZKÓP. Szerezz örömet SZERETTEIDNEK Karácsonyra egy tartalmas elemzéssel!    *****    A horoszkóp a lélek tükre, egyszer mindenkinek bele kell néznie. Tegyél egy próbát, én segítek az értelmezésben. Várlak!    *****    Rendelj szeretteidnek, asztrológiai elemzéseket, a 20-25 oldalas születési horoszkóp elõrejelzéssel,nagyon szép ajándék!    *****    Hamarosan, karácsony:rendelj, születési, elõrejelzési, párkapcsolati, fogamzási,hold horoszkópot, biotérképet ajándékba!    *****    szekelyhirdeto    *****    Te mit tennél, hogy a legnagyobb titkod, titok is maradjon?    *****    BLACK FRIDAY AKCIÓ!! Részletek ide kattintva!