Az oldal menüje
 
Az év weboldala - 2013


Photoshop leírások

Ikonbázis
Galéria
 

 
Címkék

A blogban leggyakrabban használt címkék

 

Neko

Újítások a G-Portálon

Életre kel a blogod :)

   

Ahogy azt már a Histórián olvashattátok a blogban már beállítható az, hogy a cikked mikor jelenjen meg. Vagyis, attól mert te a cikket pl. délután kettőkor írod, nem muszáj annak pont akkor megjelennie. Jelenjen meg mondjuk este 6-kor :) Semmi más dolgod nincs, minthogy a megjelenés idejére kattintani. Bele az űrlap mezőbe.

Ekkor előjön egy naptár

Itt a naptárban kattints egy napra, hogy melyik napon jelenjen meg a cikk.
A csúszkákon bedig állítsd be az időpontot (óra, perc, másodperc).
Ha kész vagy kattints a KÉSZ-re.

Ez után a megjelenés már 18 óra lesz

Ha meggondolod magad és azonnal szeretnéd a cikket megjelentetni, akkor csak kattints a MOST-ra és minden visszaáll.
Ha maradsz a későbbi beállításnál, a továbbiakban innen a lépések ugyanazok lesznek. Megírod a cikket, beállítod az időpontot és alul kipipálod, hogy publikálva

Leokézod és kész is vagy
Persze bejelentkezve látható lesz a bejegyzésed rendesen, de ha kijelentkezel a portálodról, akkor már nem látod a blogbejegyzést, majd csak az adott időpontban fog megjelenni, amit beállítottál.

Blog bejegyzések száma

   

Eddig a blogban csak 5-10-15-20 között lehetett választani, hogy ennyi bejegyzés jelenjen meg egy oldalon. De 2013. 03. 22-től a bejegyzések száma bármennyi lehet 5-20-ig.

Ha megírsz egy cikket, már nem fog elveszni

   

Ennek a felugró ablakban köszönhetően, ha sokáig írsz egy cikket vagy cikkírás közben véletlenül egy másik linkre kattintottál vagy bármilyen okból valami hiba csúszik a szerkesztésbe, már nem kell attól félni, hogy elfog veszni a műved :) Ez a felugró ablak fog megjelenni mielőtt elmentenéd a cikkedet. Ha az oldalon szeretnél maradni és folytatni a cikket akkor értelemszerűen a Maradás ezen az oldalon-ra kattints, de ha meggondolod magad akkor az Oldal elhagyását is választhatod.

 

ANELIATH - varázslat és sárkányvér- Te ki leszel ebben a csavaroS Történetben? - SZEREPJÁTÉK    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér- Te ki leszel ebben a csavaroS Történetben? - SZEREPJÁTÉK    *****    Gyere és csatlakozz a -Karstjäger- magyar airsoft csapatába!    *****    Szoba gyerekkel kiadó film meg tekinthetõ gportálon klikk ide!    *****    Simonyi ingatlan Debrecen Eladó luxus lakások, házak, telkek, üzletek, lakóparki ingatlanok. Simonyi ingatlan Debrecen    *****    Ajándékozz Horoszkópot! Lepd meg szeretteidet egy Személyre szóló asztrológiai elemzéssel és 1 éves elõrejelzéssel.    *****    A horoszkóp a lélek tükre,egyszer mindenkinek bele kell néznie, ehhez adok én,sok segítséget. Fordulj hozzám bizalommal!    *****    Az asztrológia sok segítséget ad az élet minden területén, de képzett, tapasztalt asztrológus kell hozzá, keress meg!    *****    Születési horoszkóp,3 év elõrejelzés,párkapcsolati elemzés,konzultáció.Tájékoztatás az oldalon! látogass,meg!!!    *****    | WATTPAD | Egy neves gimnázium, egy gazdag, arrogáns srác és egy ösztöndíjas lány nem mindennapi szerelme | WATTPAD |    *****    Bérkalkulátor    *****    Infrashape Horizontal fitness stúdió Debrecen    *****    Infrashape Horizontal fitness stúdió Debrecen    *****    too young and innocent | an aegyo queen | twice | neo culture technology    *****    LÉGY A MAGAD ASZTROLÓGUSA! Regisztrálj oldalamra és én segítelek elsajátítani az asztrológia tudományát!    *****    Tanuld nálam az asztrológiát teljesen ingyen, vagy kérj részletes asztrológiai elemzést „BECSÜLET KASSZÁS” alapon!    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!    *****    Születési horoszkóp,3 év elõrejelzés,párkapcsolati elemzés ingyenes konzultáció,tájékoztatás az oldalon! kattints ide!!!    *****    Bûbájos Boszorkák - Charmed - Hírek - Extrák - Érdekességek - Charmed - Bûbájos boszorkák - Sok - sok infó - Charmed -    *****    Pénzkeresés az Interneten! Csak is kipróbáld, tesztelt módszerekkel, melyek tényleg fizetnek!