Az oldal menüje
 
Az év weboldala - 2013


Photoshop leírások

Ikonbázis
Galéria
 

 
Címkék

A blogban leggyakrabban használt címkék

 

Neko

Coppermine galéria
...................................
Coppermine galéria készítése:
ma megírtam ehhez a tutorialt. Itt találod a leírást hozzá. Itt pedig megnézheted a galériámat. LindaDesign Gallery. A G-portal-os segítségekben a galériánál meg tudjátok nézni, hogy mennyit készítettem már el. Az összes linket egy külön modulba szedtem :) Az előnézeti képet ide is kiteszem.

2008. 07. 22. Kedd
...................................
Mai friss:
Na ma végre utol értem magamat. Most volt időm frissíteni. Vagy is hétvégén is ezt csináltam, csak még nem írtam ki. Szóval HAT darab CSS kód került fel a www.css-kodok.gportal.hu oldalra. 1.) Barna-Narancssárga; 2.) Sárga-Zöld (Sárga CSS ÚJ menüben); 3.) Szürke-Lila III.; 4.) három darab Hello Kitty CSS kód ÚJ Hello Kitty CSS menüben. És végre a www.lindadesign.extra.hu oldalamra is volt több időm. Több 100 kelléket tettem fel oda is, mert a kellékek idővel át fognak oda kerülni, mert ott ezt könnyebb kezelni. Itt van pár kép abból is :) a KELLÉKEK menüben megtaláljátok a többit is.

    

2008. 07. 13. Vasárnap
...................................
Mai friss:
Végre eljutottam addig, hogy feltegyem a frisseket. Ma is elég sok minden kerölt fel, mivel egy hét kimaradt, mert nyaraltam :) 1. 10 darab új CSS KÓD került fel a www.css-kodok.gportal.hu oldalra. Ebből 7 darab új menüben van [állatos háttérrel CSS kódokban]. Aztán újabb kellékeket is töltöttem fel. Solrelválasztók, buttonalapok, tábla szettek - háttérrel - sorelválasztóval és a díszítő elemek is bűvült. Most válaszolok a kérdésekre. Ha valakinek nem válaszoltam, akkor kérdezzen újra, mert lehet, hogy a sok válaszolatlan kérdésben az övé kimaradt. Ja és a legfontosabb: új GIMP tutorialok kerültek fel a Tutorialok - ban :) Színesből fekete-fehér kép; Képnek keret I; Háttérkép készítése; Animált gif készítése

       

2008. 07. 04. Péntek
...................................
Mai friss:
a héten is volt egy csomó friss, csak nem írtam ki őket minden nap ide. A kellékek szintén bővült. FA IKON TEXTÚRÁ - val, szövegekkel Pimboli macival (Diddl), nevek grafikával, stg. Pár új CSS kód is került fel az oldalra és a legfontosabb: GIMP 2 tutorialokat kezdtem írni. Most, hogy már kezdek megismerkedni a progival írok pár dolgot. Eddig 8 darab tutorial van készen a Tutorialok - ban. ELŐNYE: ez a képszerkesztő teljesen INGYENES. Nem demo változat :) Itt találjátok a tutorialokat. Csütörtökig nem leszek itthon, így a kérdésekre a GP - s segítségben jövő hét végén fogok válaszolni. Aki eddig írt nekem e-mail - t vagy galériát rendelt, azok se izguljanak, mert ha megjöttem, akkor válaszolok és készítem a megrendelt galériákat is. Addig is látogassatok, írjatok, rendeljetek és ha megjöttem, akkor gőzerővel válaszolok mindnekinek :)

   

2008. 06. 29. Vasárnap
...................................
Mai friss:
Feltöltöttem ma egy csomó mindent az oldalra. Nem is tudom, hol kezdjem. Menjünk szépen sorban. 1: a TUTORIAL - os oldalamon új a dizi és feltöltöttem oda 145 darab maszkot. És készítettem egy olyan cikket, amiben PhotoFiltre linkek lesznek. Már vannak is. 2: Ide feltettem 20 darab fa hátteret, 3: welcome, hello, thanks, stb feliratból 69 darabot töltöttem fel, 4: 49 darab animált név is került fel, aztán 5: 135 db szerelmes animáció, 6: 25 db díszítő elem és 13 db rajzolt animáció (kép látható). Ezeket mind itt találjátok. És persze az elmaradhatatlan CSS kódok. 6 db került fel a FA HÁTTEREK CSS KÓDDAL menüben. A CSS kódokat pedig itt találod.

     
   

2008. 06. 28. Szombat
...................................
Mai friss:
Feltöltöttem ma a TEXTURÁK-hoz 9 darab firkás textúrát. Az, amitől például olyan firkált lesz a fejléc. Itt egy példa kép. A textúrák a Portálszépítés menüben találhatóak. És a CSS kódos oldalamra készítettem 6 darab új CSS-t. Ezek most úgy sikerültek, hogy az összes szürke lett. Bár én szeretem a szürkét. Az oldalakon tök jól mutat. Itt van arról is pár előnézeti kép. A CSS kódokat pedig itt találod.

     
grunge1.jpg image by LindaDesign2007

2008. 06. 27. Péntek
...................................
Mai friss:
Nagyon sokan panaszkodtatok, hogy nem tudjátok sehol letölteni a jó Coppermine galéria témákat. Pl. a SUDDEN_HEAT témát. Hát most ezt már letöltheted. Egyenlőre csak ide írom ki a linket, de szerintem az is elég. A három legjobb témát tölthetitek le. :) Katt a linkre és már tötlheted is a galéria témákat. Sudden_Heat: letöltöm. Washed_Out: letöltöm. Baked: letöltöm.

2008. 06. 26 CSütörtök
...................................
Mai friss:
Ma pár kelléket tettem fel az oldalra és persze bővültek a CSS kódok is :) 30 darab új kurzort tettem fel, amit a Kódok-Kurzorokban találtok, 15 darab új lenyíló menüt (színeset) is hoztam, ami a GP - s segítségek Menüstílusok menüben található, és 5 darab új szövegdoboz is került fel, ami pedig a Kódok-Szövegdobozok-ban található. A CSS kódok színei: (ha érdekel katt)
Kék-Fehér CSS I., Kék-Sárga CSS, Rózsaszín CSS VI., Szürke-Kék CSS, Rózsaszín Szürke CSS,
Barna-Rózsaszín CSS, Colorfull CSS, Zöld-Sárga CSS, Szürke-Rózsaszín CSS. STB :)

A link holnap este már más lesz, mert címváltozást kértem :) De addig ez van.

2008. 06. 22 Vasárnap
...................................
Mai friss:
Ma aztán tényleg frissítettem az oldalon. Jó sok minden került fel most. A Navigation is egy kicsit megváltozott. Lett egy Portálszépítés és egy Portálépítés - es menü. Azon belül mindent megtaláltok :) Na de mit is frissítettem ma? Elég sok mindent, így írok ide egy kisebb listát. E-mail-t még nem volt időm megnézni. AZoknak szól, akik várják a válaszomat. De igyekszem azzal is :)

1. 605 darab buttonalap a Portálszépítés menüben.
2. 155 darab új glitter alap a Portálszépítés menüben
3. 163 darab Favikon a Portálszépítés menüben
4. 48 darab út Textúra a Portálszépítés menüben
5. 50 darab új háttér a Portálszépítés menüben
6. 6 darab új Szövegdoboz a Kódok-Scriptek - ben
7. 57 darab új Hullóeffekt a Kódok-Scriptek - ben

2008. 06. 21 Szombat
...................................
Mai friss:
Ma végre volt időm, így készítettem 24 darab CSS kódot oldaladra :) A kódokat egy másik G-Portal-os oldalon meg is nézhetitek. Ahogy időm engedi, úgy fogok még készíteni CSS stílusú kódokat oldaladhoz. Itt találhatóak a CSS kódok: 
Portálszépítés - CSS THEMES címen érheted el. De, hogy tudd miről is van szó, itt van pár link, ami egyből arra az oldalra vezet el téged :) Ha tetszik valamelyik CSS kód, használd nyugodtan oldaladon :) Feltöltöttem 324 darab ÚJ Smiley-t is. A Portálszépítés - Smiley-k II. menüben meg is találod őket. De INNEN is elérhető.

     


2008. 06. 17 Kedd
...................................
Mai friss:
Hát ma készítettem 2 darab 5 kredites design szettet, amit a Design szettek - ben meg is nézhettek, és azon az oldalamon is új a dizi. És mivel észrevettem, hogy mostanában nagyon menő a fa háttér, ezért 58 darab fa hátteret töltöttem fel nektek :) Innen meg is nézheted őket. DE CSAK OLDALAD DÍSZÍTÉSÉRE VIHETED EL!!!!!!!!!!!!!! Folyamatosan fog bővülni, ezért nézz vissza később is. A design szetteknek itt az előnézeti képe:

38elonezet.png image by LindaDesign2007   39elonezet.png image by LindaDesign2007

 

2008. 06. 15 Vasárnap
...................................
Mai friss:
Ma szintén készítettem kérésre 5 darab új linkeffektet, az egzik a Citromsárga-Kék, amit Noémi kért. :) A linkeffektek saját készítésűek. Csak oldalad díszítésére viheted el őket. Addig innen is elérheted őket vagy a pontos elérhetősége: Kódok-Scriptek - Linkeffektek. És még feltettem azt a kódot is, amivel a sortávolságot még kisebbre tudjátok venni. Már nagyon sokan kérdeztétek, és most volt időm azt is megcsinálni.
Azt is elérheted innen, vagz pedig az eredeti helye itt van: GP-s segítségek - G-Portal - Sortávolság növelése,csökkenése a szövegben.

Kék-Citromsárga linkeffekt 1px-es pöttyös aláhúzással
Zöld-Citromsárga linkeffekt 1px-es pöttyös aláhúzással
Piros-Citromsárga linkeffekt 1px-es pöttyös aláhúzással
Lila-Citromsárga linkeffekt 1px-es pöttyös aláhúzással
Szürke-Citromsárga linkeffekt 1px-es pöttyös aláhúzással

2008. 06. 14 Szombat
...................................
Mai friss:
Ma annyi volt az összes friss, hogy kérésre 15 darab új linkeffektet készítettem, mert már azt régen frissítettem. A linkeffektek saját készítésűek. Csak oldalad díszítésére viheted el őket. Majd még készítek ilyen vagy hasonló linkeffekteket. Addig innen is elérheted őket vagy a pontos elérhetősége: Kódok-Scriptek - Linkeffektek. További kellemes hétvégét és VAKÁCIÓ-t kívánok mindenkinek.

Piros-Zöld linkeffekt alul-felül aláhúzva
Szürke-Rózsaszín linkeffekt alul-felül aláhúzva
Zöld-Fekete linkeffekt alul-felül aláhúzva
Narancssárga-Piros linkeffekt alul-felül aláhúzva
Lila-Szürke linkeffekt alul-felül aláhúzva
Barna-Kék linkeffekt alul aláhúzva 2px-es pöttyösen
Rikító Zöld-Kék linkeffekt alul aláhúzva 2px-es pöttyösen
Barna-Sárga linkeffekt alul aláhúzva 2px-es pöttyösen
Bordó-Narancsos linkeffekt alul aláhúzva 2px-es pöttyösen
Világoszöld-Narancsos linkeffekt alul aláhúzva 2px-es pöttyösen
Kék-Fekete linkeffekt alul aláhúzva 2px-es vonallal
Rózsaszín-Fekete linkeffekt alul aláhúzva 2px-es vonallal
Világosbarna-Sárga linkeffekt alul aláhúzva 2px-es vonallal
Zöld-Narancs linkeffekt alul aláhúzva 2px-es vonallal
Szürke-Narancs linkeffekt alul aláhúzva 2px-es vonallal

2008. 06. 07 Péntek
...................................
Mai friss:
Itt volt az ideje egy nagyobb frissnek, mert már régen nem tettem meg. Ma volt egy kis időm, így frissítettem. 82 darab új BRUSH található a kellékekben. Vagy akár innen is elérheted őket. Aztán készítettem kettő darab design szettet, lepkéset. Ezek a szettek most sima design - ok. Nincs semmi különlegességük. Sima 800 pixeles oldalra kell tenni és az oldalt balra kell igazítani. És persze pár kódot is sikerült feltennem ma végre. Új menüstílusok találhatóak a GP - s segítsben, a Kódok-Scriptek - en belül frissült a Képeffektek, a Hulló effektek és a Javascriptek is :)Jó kis kódokat találtam, érdemes elnézni oda is.

 

52elonezet-2.png image by LindaDesign2007   51elonezet-1.png image by LindaDesign2007

Frissítések 1 2 3 4 5 6

 

Magyarország egyetlen Olicity és legaktívabb Arrow rajongói oldala! Minden infó az aktuális 6. évadról és egyéb finomság    *****    Megjelent a The Sims 4 legújabb kiegészítõje, a Laundry Stuff Pack. Vajon megéri megvenni? Derítsd ki Te magad!    *****    Állatok - Könyvek - Zene - HobbiZoona Blog - Állatok - Könyvek - Zene - HobbiZoona Blog - Állatok - Könyvek - Zene -Katt    *****    Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk! KATT KATT KATT KATT    *****    Nem lehet saját lovad? Nevelj virtuálisan ITT! Nevelj, versenyezz, licitálj szebbnél szebb lovakra!    *****    -Portálépítés és portáldíszítés kezdõknek és haladóknak! Rengetek leírás, JavaScriptek , CSS ,HTML kódok,Naptár,Design!-    *****    The Resident - A kórházi drámasorozat január 21-én indul Matt Czuchry és Emily VanCamp fõszereplésével! Nézzetek be!    *****    Mindenféle kérdésedre õszinte választ kaphatsz a valódi Kérdõasztrológia segítségével.    *****    Részletes személyiség és sors analízis / születési horoszkóp / ajándék 3 év elõrejelzéssel. Most érdemes ide látogatni!!    *****    Ha diplomás asztrológust keresel, aki BECSÜLET KASSZÁS alapon ad tanácsot és INGYEN OKTAT, akkor keress bizalommal!    *****    A BIOTÉRKÉP AZ IGAZI KARMA! MEGMUTATJA PONTOSAN,MILYEN FELADATTAL SZÜLETTÉL.EGY PRÓBÁT MEGÉR. SOK SEGÍTSÉG MINDEN NAP!!!    *****    Megnyitott a madárvendéglõ! Gyertek vendégségbe ti is Mályvához és Pipitérhez! Irány a Mesetár!    *****    Megnyitottam cikkes, véleményes blogomat! Sok-sok érdekes bejegyzéssel várlak naponta, ne hagyd ki! - Alice    *****    Sztárokról és idolokról írok,ajánlókat hozok,tippeket és tageket osztok meg veletek!Nézz be egy blogkóros lány oldalára!    *****    Az igazi karma a horoszkópodban a Felszálló holdcsomópont,a Chiron,a Lilith (Fekete Hold),Rendeld meg most!Várlak, katt!    *****    családi adókedvezmény 2018 nyomtatvány letöltés, feltételek tudnivalók    *****    Rendelj születési horoszkópot és 3 év elõrejelzés ajándékba a tiéd. Ne feledd a horoszkóp a lélek tükre,bele kell nézni!    *****    családi pótlék utalás 2018 - csp utalás - utalás idõpontja 2018 - családi pótlék kifizetések !    *****    Ismerd meg az Olicity párost! Minden a Zöld Íjász címû sikersorozat imádott szerelmespárjáról! Mindennap friss!    *****    SZEREPJÁTÉK! Ha aktív oldalon szeretnél játszani, nézz be és légy része egy egyedi történetnek! Csatlakozz!